V Vorgen Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:30 #11 Michael_Kaiser dedi: Prosunu almanızı önermem gereksiz pahalı ve SOA modellerinde hibrit pürüzlü ve kontrole yatkın Speed versiyonu da ortalamanın üstünde bir Speed. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman normal sprit ofu alim mouse olarak A9 pro düşünüyorum uyumlu olur mu ikisi?
Michael_Kaiser dedi: Prosunu almanızı önermem gereksiz pahalı ve SOA modellerinde hibrit pürüzlü ve kontrole yatkın Speed versiyonu da ortalamanın üstünde bir Speed. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman normal sprit ofu alim mouse olarak A9 pro düşünüyorum uyumlu olur mu ikisi?
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 3.386 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER R5 7500F Biostar x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 16:31 #12 Vorgen dedi: Hocam o zaman normal sprit ofu alim mouse olarak A9 pro düşünüyorum uyumlu olur mu ikisi? Genişletmek için tıkla... A9 pro fiyatını hak eden bir ürün değil onun yerine buna bakmanızı tavsiye ederim. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
Vorgen dedi: Hocam o zaman normal sprit ofu alim mouse olarak A9 pro düşünüyorum uyumlu olur mu ikisi? Genişletmek için tıkla... A9 pro fiyatını hak eden bir ürün değil onun yerine buna bakmanızı tavsiye ederim. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
V Vorgen Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:34 #13 Michael_Kaiser dedi: A9 Pro fiyatını hak eden bir ürün değil onun yerine buna bakmanızı tavsiye ederim. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam 500 küsur yorumdan 4.8 puan almış wraithenden almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı? Aslında bununla ilgili konu açtım hocam oradan konuşalım etiket atim size.
Michael_Kaiser dedi: A9 Pro fiyatını hak eden bir ürün değil onun yerine buna bakmanızı tavsiye ederim. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam 500 küsur yorumdan 4.8 puan almış wraithenden almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı? Aslında bununla ilgili konu açtım hocam oradan konuşalım etiket atim size.