MeNeverLearm Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 Anime eleştirileri yaptığım bir sayfam var. YouTube'a taşımak istiyorum ama telefon mikrofonu ile sesim aşırı kısık çıkıyor. Bunun için mikrofon almak istiyorum, bütçe 2K. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
Anime eleştirileri yaptığım bir sayfam var. YouTube'a taşımak istiyorum ama telefon mikrofonu ile sesim aşırı kısık çıkıyor. Bunun için mikrofon almak istiyorum, bütçe 2K.
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #2 HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g - Fiyatı, Yorumları HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com rastgele bir fakir dedi: HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g - Fiyatı, Yorumları HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... @ahmttunc hocam beğenmedim attın gittin çok ayıp bir hareket bu yaptığın. Kırıldım. Son düzenleme: 17 Nisan 2025
HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g - Fiyatı, Yorumları HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com rastgele bir fakir dedi: HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g - Fiyatı, Yorumları HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... @ahmttunc hocam beğenmedim attın gittin çok ayıp bir hareket bu yaptığın. Kırıldım.