2 bin TL'ye 1 TB SSD tavsiyesi

MrKemal421

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Acer Nitro 5 bilgisayarıma 1TB SSD almak istiyorum. Bütçem 2K civarı çok zorlarsam belki 2.5k ya çıkarım ama zor. Kasım indirimlerinde falan uygun fiyatlı önerebileceğiniz SSD var mı?

Hocam Kioxia olanda DRAM var haberiniz olsun.

Hocam Kioxia olanda DRAM var haberiniz olsun.
DRAM noluyor hocam ssd lerden pek anlamıyorum

DRAM noluyor hocam ssd lerden pek anlamıyorum
SSD boyutu küçük dosyaları önbelleğe atarak atılan dosyaların daha hızlı çalışmasını sağlar. Önbelleği DRAM olmayan SSD'lerde NAND yongasına yük biner ve devamlı hız dalgalanmarı olur bu durumda SSD'nin ömrünü azaltır. DRAM azda olsa bilgisayarın işlemcisindeki yüküde azaltabilir.

SSD boyutu küçük dosyaları önbelleğe atarak atılan dosyaların daha hızlı çalışmasını sağlar. Önbelleği DRAM olmayan SSD'lerde NAND yongasına yük biner ve devamlı hız dalgalanmarı olur bu durumda SSD'nin ömrünü azaltır. DRAM azda olsa bilgisayarın işlemcisindeki yüküde azaltabilir.
Anladım hocam teşekkür ederim

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bu ssd hakkında bi bilginiz var mıdır? Dram var ssd de. Ama hiç bir yerde detaylı inceleme videosu yok.

Son düzenleme:
Kİoxia iyi firmadır, alınabilir. Buna da bi bakabilirsiniz:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı