2 bin TL'ye %100 klavye önerisi

Bütçe
2000

Hqk4n

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
İ5 9400F
Bütçe olarak 2000 TL geçmeyen 100 de 100 klavye arıyorum switchlerden pek anlamam o yüzden bir şey diyemeyeceğim. En son Aula F75 kullandım ama bozulduğu için sattım.
Aynı Aula F75 gibi RGB seçeneği fazla olan ve buna yakın switchleri olan klavye arıyorum şimdiden teşekkürler.

Bütçe olarak 2000 TL geçmeyen 100 de 100 klavye arıyorum switchlerden pek anlamam o yüzden bir şey diyemeyeceğim. En son Aula F75 kullandım ama bozulduğu için sattım.
Aynı Aula F75 gibi RGB seçeneği fazla olan ve buna yakın switchleri olan klavye arıyorum şimdiden teşekkürler.

2K ya ahım şahım 100 delik adamakıllı klavye yok bütçeyi 1 veya 2 k arttırırsan uygun klavye bulabilirsin.

knk membran kullancaksan yani ses çıkarmayan mekanik olmayan klavye kullanırım diyosan tam 2000 tlye vatanda

LOGITECH G G213 PRODIGY RGB KABLOLU GAMING KLAVYE var​

2K ya ahım şahım 100 delik adamakıllı klavye yok bütçeyi 1 veya 2 k arttırırsan uygun klavye bulabilirsin.
knk membran kullancaksan yani ses çıkarmayan mekanik olmayan klavye kullanırım diyosan tam 2000 tlye vatanda

LOGITECH G G213 PRODIGY RGB KABLOLU GAMING KLAVYE var​

Monster pek iyi gelmedi Asusa gelirsek Red Switch değilde F75 gibi Graywood Switch miydi neydi adını hatırlamıyorum onun gibi sessizimsi switchler tercih ederim. Yıllardır membran kullanıyorum ve artık membran sıkıyor. %100 klavye bu bütçeye yoksa %75 de olabilir varsa 100-75 arasında da olabilir herkese teşekkürler.

rampage enigma 75 red switch var ama %100 değil 1800 tl civarında para biriktirip alcam bende çok hoşuma gitti sizede öneririm hocam

Monster pek iyi gelmedi ASUS'a gelirsek Red Switch değil de F75 gibi Graywood Switch miydi neydi adını hatırlamıyorum onun gibi sessizimsi switchler tercih ederim. Yıllardır membran kullanıyorum ve artık membran sıkıyor. %100 klavye bu bütçeye yoksa %75 de olabilir varsa 100-75 arasında da olabilir herkese teşekkürler.

Sizin dediğiniz sadece sessiz switch değil hocam çünkü red switch normalde en sessizlerden olarak kabul edilir. Siz daha çok klavyede creamy denilen tok ve yumuşak bir ses arıyorsunuz o da içinde köpük, lastik gibi tabakalarla yalıtılmış klavyelerde olur genelde. O tarzsa öneri yapayım bi tane.

Sizin dediğiniz sadece sessiz switch değil hocam çünkü red switch normalde en sessizlerden olarak kabul edilir. Siz daha çok klavyede creamy denilen tok ve yumuşak bir ses arıyorsunuz o da içinde köpük, lastik gibi tabakalarla yalıtılmış klavyelerde olur genelde. O tarzsa öneri yapayım bi tane.
Evet hocam o olabilir benim switchler ile alakam olmadığından pek bilmiyorum o yüzdendir. Öneri yapabilirsiniz hocam bakarım.

rampage enigma 75 red switch var ama %100 değil 1800 tl civarında para biriktirip alcam bende çok hoşuma gitti sizede öneririm hocam
Bunun kendi sitesinde %100 ünü 2000 TL ye buldum. Eğer sorun yaratmayacaksa bakarım.
1892 TL ye başka sitelerdede %100 vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00