2 bin TL'ye 24.3" monitörlü sistem için masa önerisi

Makaleler
5
Merhaba, sistemin biraz büyük monitörü falan, 24.3 inç yani büyük bir masaya ihtiyacım var. Kendi kullandığınız masaları önerirseniz iyi olur. Bütçem 2000 TL ortalama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayıp olmazsa sisteminizin kasayla bir fotoğrafını isteyebilir miyim?

İnternetteki sunta masalara yönelmenizi önermem. Onun yerine sanayide bir marangoz ustaya gidin isteklerinizi belirtin o size alternatifler sunacaktır fiyat olarak da bu bandın üstüne çıkacağını sanmıyorum, model ve ustaya göre değişiklik gösterecek olsa da en uzun soluklu ve sağlıklı çözüm bu. Tabii taşıma gibi şeyleri halledebilmeniz gereken bir senaryo.

Ayıp olmazsa sisteminizin kasayla bir fotoğrafını isteyebilir miyim?

Benim sistem kasa değil laptop, kasa kullanıyorsanız yere koymanız daha rahat olur yer açısından.

Dosya Ekleri

• 20240201_143208.jpg
    183,6 KB · Görüntüleme: 49
Sordururum ama muhtemelen montaj gibi şeylerle iyi bir fiyat ister gibime geliyor.

Benim sistem kasa değil laptop, kasa kullanıyorsanız yere koymanız daha rahat olur yer açısından.
Benim kulaklık yetişmiyor ya o yüzden mecburum yukarıda kullanmaya.

Sordururum ama muhtemelen montaj gibi şeylerle iyi bir fiyat ister gibime geliyor.

Benim kulaklık yetişmiyor ya o yüzden mecburum yukarıda kullanmaya.

O zamanda sorun olmaz benim monitör 27 inc olduğu için biraz fazla yer kaplıyor sende sorun olmaz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…