G0atciA
Centipat
Daha fazla
%75 klavye almak istiyorum. Ama manyetik mi alsam mekanik mi alsam karar veremedim. Manyetik olarak Havit'in KB904L modelini , mekanik olarak da Ajazz AK820 modelini buldum. KB904L 2000TL , Ajazz AK820 ise 1800TL civarına geliyor. KB904L modelinde keycapsler plastik ve bu yüzden de hissiyatı çok iyi değil diyen var yada bazı tuşlarının sesi diğerlerine göre daha tiz diyen var , AK820'de ise pbt keycapsler var ve daha kaliteli ancak manyetik switch değil.
%75 manyetik switchler de pahalı en ucuzu KB904L'yi buldum. Ayrıca AK820 modeli kablosuz. O yönden de hoşuma gitti.
Sizce hangisini alayım yada önerebileceğiniz klavye varsa önerir misiniz? Ayrıca sistem siyah bu yüzden klavyeyi beyaz almayacağım. Siyah-gri tonları olursa daha iyi.
%75 manyetik switchler de pahalı en ucuzu KB904L'yi buldum. Ayrıca AK820 modeli kablosuz. O yönden de hoşuma gitti.
Sizce hangisini alayım yada önerebileceğiniz klavye varsa önerir misiniz? Ayrıca sistem siyah bu yüzden klavyeyi beyaz almayacağım. Siyah-gri tonları olursa daha iyi.
Son düzenleme: