2 bin TL'ye %75 klavye önerisi

G0atciA

Centipat
Katılım
20 Nisan 2024
Mesajlar
155
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
%75 klavye almak istiyorum. Ama manyetik mi alsam mekanik mi alsam karar veremedim. Manyetik olarak Havit'in KB904L modelini , mekanik olarak da Ajazz AK820 modelini buldum. KB904L 2000TL , Ajazz AK820 ise 1800TL civarına geliyor. KB904L modelinde keycapsler plastik ve bu yüzden de hissiyatı çok iyi değil diyen var yada bazı tuşlarının sesi diğerlerine göre daha tiz diyen var , AK820'de ise pbt keycapsler var ve daha kaliteli ancak manyetik switch değil.

%75 manyetik switchler de pahalı en ucuzu KB904L'yi buldum. Ayrıca AK820 modeli kablosuz. O yönden de hoşuma gitti.

Sizce hangisini alayım yada önerebileceğiniz klavye varsa önerir misiniz? Ayrıca sistem siyah bu yüzden klavyeyi beyaz almayacağım. Siyah-gri tonları olursa daha iyi.
 
Son düzenleme:
%75 klavye almak istiyorum. Ama manyetik mi alsam mekanik mi alsam karar veremedim. Manyetik olarak Havit'in KB904l modelini, mekanik olarak da Ajazz AK820 modelini buldum. KB904l 2000TL, Ajazz AK820 ise 1800TL civarına geliyor. KB904l modelinde keycapsler plastik ve bu yüzden de hissiyatı çok iyi değil diyen var ya da bazı tuşlarının sesi diğerlerine göre daha tiz diyen var. AK820'de ise PBT keycapsler var ve daha kaliteli ancak manyetik switch değil.
Manyetiğin mekanikten pek farkı yok. Mekanik daha iyi bir yapı ve kaliteye sahip.
 
Manyetiğin mekanikten pek farkı yok. Mekanik daha iyi bir yapı ve kaliteye sahip.
Söylemeyi unuttum sistem siyah bu yüzden klavyeyi beyaz almayacağım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı