F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 2000₺'ye kadar BT'li müzik dinlemek amacıyla kulaklık arıyorum. Rengi siyah veya beyaz. Oyunda kullanmayacağım sadece müzik. JBL olmazsa iyi olur derisi kulağımı sarmıyor. Uzun kullanımda terleme yapmaması lazım.
2000₺'ye kadar BT'li müzik dinlemek amacıyla kulaklık arıyorum. Rengi siyah veya beyaz. Oyunda kullanmayacağım sadece müzik. JBL olmazsa iyi olur derisi kulağımı sarmıyor. Uzun kullanımda terleme yapmaması lazım.
viceofhumanity Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx yok i9 yok monitör 60 hz Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 Kulak içi mi kulak üstü mü arıyorsunuz.
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 Kulak üstü istemekteyim. Kulak içi durmuyor. viceofhumanity dedi: Kulak içi mi kulak üstü mü arıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kulak üstü istemekteyim. Kulak içi durmuyor. @viceofhumanity Son düzenleme: 14 Ekim 2023
Kulak üstü istemekteyim. Kulak içi durmuyor. viceofhumanity dedi: Kulak içi mi kulak üstü mü arıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kulak üstü istemekteyim. Kulak içi durmuyor. @viceofhumanity
viceofhumanity Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx yok i9 yok monitör 60 hz Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #4 Fleure dedi: Kulak üstü istemekteyim. Kulak içi durmuyor. Kulak üstü istemekteyim. Kulak içi durmuyor. @viceofhumanity Genişletmek için tıkla... Kulak içi olsa önerebilirdim ama kulak üstü JBL dışında pek bildiğim yok.
Fleure dedi: Kulak üstü istemekteyim. Kulak içi durmuyor. Kulak üstü istemekteyim. Kulak içi durmuyor. @viceofhumanity Genişletmek için tıkla... Kulak içi olsa önerebilirdim ama kulak üstü JBL dışında pek bildiğim yok.
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #5 viceofhumanity dedi: Kulak içi olsa önerebilirdim ama kulak üstü JBL dışında pek bildiğim yok. Genişletmek için tıkla... Anker Q30 aldım teşekkürler.
viceofhumanity dedi: Kulak içi olsa önerebilirdim ama kulak üstü JBL dışında pek bildiğim yok. Genişletmek için tıkla... Anker Q30 aldım teşekkürler.