2 bin TL'ye e-ATX kasa önerisi

Gercekten E-ATX istiyorsan kisitli sayida oneri var.

@BerkayZ87 aslında benim aklımda msi mpg sekira 100r ile nzxt h710b modeli de vardı.. 2200tl civarlarında seyreden. amacım kasanın atx anakarttan biraz daha ferah olmasından yana yoksa bütçeyi kısabilirdim kasa için.

@BerkayZ87 anladım Ferah bir kasa bu paraya zor o zaman öyle anlaşılıyor.
Attıklarım oldukça ferah kasalar hocam. Lancool II Mesh RGB modelini halihazırda kendim de kullanıyorum. Hatta ben bu kasada üste pull-push 360mm sıvı soğutma bile sığdırdım

Kasa oldukça ferah. Bu da şu anki görünümü;

mATX anakart ile bu şekilde.

ATX anakart ile bu şekilde;

@BerkayZ87 güzel görünüyor fakat 2488tl benim için çok fazla.. sonuçta 2200 tl olan kasaların bile indirime girmesini bekliyordumki taa ki sizi o kasalar alınmaz dediğiniz için caydım.. maximum 2000tl belirledim ama o bile aslında bir kasa için bana ekstrem fazla bir rakam.. 1502tl ye bile ferah bir kasa olsa ona da razıyım..

@BerkayZ87 güzel görünüyor fakat 2488 TL benim için çok fazla. Maksimum 2000 TL belirledim ama o bile aslında bir kasa için bana ekstrem fazla bir rakam.
P360A da ferah bir kasa. Zaten ekran kartı desteği de bunu kanıtlar nitelikte.

Kocaman 3080 Suprim X olmasına rağmen ferah duruyor. 34cm uzunluğunda bir ekran kartından bahsediyoruz. Fiyatı da bütçeniz dahilinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…