2 bin TL'ye Gaming kulaklık önerisi

Loffy

Centipat
Daha fazla  
Selam. Başlıkta göründüğü gibi 2 bin Lira'ya bir kulaklık arıyorum. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Cloud Core BlackShark v2X varken alınmaz. Ayrıca vatandan alması saçma olur gereksiz. Fazla para vermeye gerek yok.

Cloud Core BlackShark v2X varken alınmaz. Ayrıca vatandan alması saçma olur gereksiz. Fazla para vermeye gerek yok.
Blackshark'ın ses kalitesinin kötü olduğunu duymuştum.

Anlamadığım bir şey var, bir ara herkes v2 X öneriyordu. Sonradan biri bu kulaklığı önerdiğinde eski F/P kalitesi yok, sorunları başladı gibi cevaplar verildi. Şimdi yeniden bu bütçe aralığında v2 X öneriliyor. Çok garip bu piyasa 🤔

BlackShark'ın ses kalitesinin kötü olduğunu duymuştum.

Gayet güzel hocam merak etmeyin.

Anlamadığım bir şey var, bir ara herkes V2 X öneriyordu. Sonradan biri bu kulaklığı önerdiğinde eski F/P kalitesi yok, sorunları başladı gibi cevaplar verildi. Şimdi yeniden bu bütçe aralığında V2 X öneriliyor. Çok garip bu piyasa 🤔

HS80 ile aynı fiyattaydı millet onu öneriyordu daha iyi diye şimdi zamlandı HS80.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı