Blackshark'ın ses kalitesinin kötü olduğunu duymuştum.![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cloud Core BlackShark v2X varken alınmaz. Ayrıca vatandan alması saçma olur gereksiz. Fazla para vermeye gerek yok.
Anlamadığım bir şey var, bir ara herkes v2 X öneriyordu. Sonradan biri bu kulaklığı önerdiğinde eski F/P kalitesi yok, sorunları başladı gibi cevaplar verildi. Şimdi yeniden bu bütçe aralığında v2 X öneriliyor. Çok garip bu piyasa![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cloud Core BlackShark v2X varken alınmaz. Ayrıca vatandan alması saçma olur gereksiz. Fazla para vermeye gerek yok.
BlackShark'ın ses kalitesinin kötü olduğunu duymuştum.
Anlamadığım bir şey var, bir ara herkes V2 X öneriyordu. Sonradan biri bu kulaklığı önerdiğinde eski F/P kalitesi yok, sorunları başladı gibi cevaplar verildi. Şimdi yeniden bu bütçe aralığında V2 X öneriliyor. Çok garip bu piyasa![]()
Ses kasılması zor bir kulaklık olduğunu duymuştum. Rekabetçi FPS oynayan biri değilim fakat arada Call Of Duty giriyorum umarım pişman olmamGayet güzel hocam merak etmeyin.
HS80 ile aynı fiyattaydı millet onu öneriyordu daha iyi diye şimdi zamlandı HS80
Olmazsın o halde hayırlı olsun.Ses kasılması zor bir kulaklık olduğunu duymuştum. Rekabetçi FPS oynayan biri değilim fakat arada Call Of Duty giriyorum umarım pişman olmam
Hocam baya güldürdünüz. Olursam hesabını sorarım amaOlmazsın o halde hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.