2 bin TL'ye kablosuz fare önerisi

Ash6fingers

Femtopat
Daha fazla  
DPI ayarı ve baş parmak tuşu olması yeterlidir, en fazla 2000 TL'ye kadar çıkabiliyor bütçem ama 500-1000 TL daha yukarısına güzel bir model varsa önerebileceğiniz o da olur.

DPI ayarı ve baş parmak tuşu olması yeterlidir, en fazla 2000 TL'ye kadar çıkabiliyor bütçem ama 500-1000 TL daha yukarısına güzel bir model varsa önerebileceğiniz o da olur.
FP olarak alabileceğin en iyisi daha iyisi yok.

FP olarak alabileceğin en iyisi daha iyisi yok.
Takılma, gecikme gibi sorunlar var mı hocam? Dongle gibi ek aparatları var mı ? Ben de almayı düşünüyorum.

Takılma, gecikme gibi sorunlar var mı hocam? Dongle gibi ek aparatları var mı ? Ben de almayı düşünüyorum.
2.4g wireless adaptörü var içinden çıkan harici yüksek hz dongle'ı yok. Takılma gecikme yok. Eğer yaşarsan yazılım üzerinden lod ayarından veya hz ayarından kaynaklı olacaktır.

Ayarlayıp düzeltebiliyorsun yani.

2.4G Wireless adaptörü var içinden çıkan harici yüksek Hz Dongle'ı yok. Takılma gecikme yok. Eğer yaşarsan yazılım üzerinden lod ayarından veya Hz ayarından kaynaklı olacaktır.

Ayarlayıp düzeltebiliyorsun yani.

Forumda @555108 hocam bu modeldeki mcu için sorunlu demiş. Takılma sorunu olsa bile yine de bu fareyi alacağım. Zaten rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Bu fiyata daha iyisini bulacağımı sanmıyorum.

Forumda @555108 hocam bu modeldeki mcu için sorunlu demiş. Takılma sorunu olsa bile yine de bu fareyi alacağım. Zaten rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Bu fiyata daha iyisini bulacağımı sanmıyorum.
Takılma sorunu yok hocam. Zamanında Attack shark x3ler yüzünden öyle deniyordu fakat MCU gayet iyi. Bu modelde yeni ve iyi bir patchi kullanılıyor ayrıca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı