2 bin TL'ye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000

Ach1ll

Hectopat
Daha fazla  
Pro düzeyde bir rekabetçi oyunculuğum yok. Valorant'ta Zümrüt, OW2'de Master'ım. Bu iki FPS oyununu çok sık oynuyorum ancak iddialı değilim. Palm ve claw arasında değişkenli bir tutuşum var. El ölçüm 18x11. R5600 işlemcim ile 165Hz 1080p monitörüm var. Bütçem maksimum 2000. Önerebileceğiniz F/P ürünler varsa sizleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) bütçe çıkarsa
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse çıkmaza bunu öneririm.

Zenith Pro kullanıyorum. Memnunum.

2.000 TL bütçeyle Logitech MX Master 3S (ofis için) ya da Logitech G PRO X Superlight (oyun için) öneririm. Kaliteli ve uzun ömürlüdür.

Parolpara ya da İyzico kullanarak MCHOSE L7 Pro veya Scyrox v6/8 alın.

Neye karar verdiniz hocam.

@ardacxn58 niye dislike attınız merak ettim biraz düşündümde?

Son düzenleme:

Önerileriniz için teşekkür ederim çok fazla seçenek var ve aklım karışıyor.
Syrox V8 i buldum ön siparişte olduğu için şu an uygun bir fiyatta AKKO AG ONE 8K Hz Lord of Mysteries kozmetiği ile birlikte bu farede gerçekten ilgimi çekti görünüş olarak hoş duruyor ama kullanıcı geri bildirimi olmadığı için cihaza güvenemiyorum da sizin de önerdiğiniz gibi L7 pro da İyzico ile alırsam o da gayet iyi bir fiyata geliyor nasıl seçeceğim emin değilim. Sizin bu mouselara bir yorumunuz var mı?

Zenith Pro kullanıyorum. Memnunum.

Malzeme kalitesi nedir aslında marka ön yargım yoktur ancak sosyalde adı geçen başlıkların altında Rampage o ondan uzak durmalısın gibi yazılar var.

2.000 TL bütçeyle Logitech MX Master 3s (ofis için) ya da Logitech G PRO X Superlight (oyun için) öneririm. Kaliteli ve uzun ömürlüdür.

Bunlar ne zaman 2000 TL'ydi acaba umarım o günleri görürüz G PRO X Superlight gerçekten güzel.

Parolpara ya da İyzico kullanarak MCHOSE L7 Pro veya Scyrox v6/8 alın.

Neye karar verdiniz hocam.

@ardacxn58 niye dislike attınız merak ettim biraz düşündümde?

Şu an sizin dediğiniz seçenekleri değerlendiriyorum ancak henüz karar vermiş değilim aklım çok karışık bir birinin aynı çok fazla model ve stil fareler var aslında hepsinin içinde aynı sensör ve mcular var ancak hepsi farklı fiyatlandırmadalar şu anlık Syrox v8'in çok olumlu yorumları üzerine nasıl ucuz yollu kapatabilirimin hesabını yapıyorum bir de senden bir ricam olacak sence AKKO AG ONE 8K Hz Lord of Mysteries ve Fantech Helıos Iı Pro Xd3v3 nasıl.

Son düzenleme:

Hocam attığıniz mouseler hakkinda bilgim yok ama dediğim iki mouse şu an piyasanın babası ben olsam daha ucuz olduğu için MCHOSE alırdım Gaming.Gen.TR güvenilir hem.

Hocam çok fazla kasmaya gerek yok. 8K dongle istiyorsan MCHOSE L7 Pro, gerek yok dersen Darmoshark M3S Max.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…