gzlgl

Decapat
Daha fazla  
Merhabalarr 2 bin liraya kadar bütçem var ve Bluetooth kulaklık almak istiyorum. Öncelikle Samsung kullanıyorum ve alacağım kulaklıktan beklentilerim ise;

Rahatlık (kulağı çok rahatsız etmemesi, düşmemesi)
Telefonla konuşmada sorun yaşamamak ( sesin uzaktan, boğuk, az geliyor gibi cümlelerden sıkıldım gerçekten)
Müziğin kalitesini hissetmek.

Çok fazla arada kaldığım kulaklık var gerçekten önerebileceğiniz varsa yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Tercihe bağlı olarak, deneyimlerim çerçevesinde en memnun kaldığım ürün AirPods oldu. Size de tavsiye ederim fakat Android cihazlarla ne kadar uyumlu çalışıyor bilmiyorum.

Jabra Elite 75t öneririm kesinlikle. Fiyat-performans anlamında en iyi TWS kulaklık olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğiniz tüm özellikleri barındırıyor içerisinde. İnternette 1000 lira civarında bulabilmeniz mümkün lakin BiM'e 2 hafta önce 780 liraya gelmişti. Çevrenizdeki BiM mağazalarını bir dolaşarak bulabilme ihtimaliniz hala var. Beğenmezseniz de 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz. HearThrough, ANC, mikrofon kalitesi, kaliteli baslar, uygulama desteği, 2 cihaza aynı anda bağlanabilme ve daha pek çok şey. 1 aydır kullanıyorum ve kesinlikle odyofil falan değilseniz sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Üstelik kutusu da çok küçük, şık, kolay taşınabilir ve şarjı da çok iyi gidiyor.

Size de tavsiye ederim fakat Android cihazlarla ne kadar uyumlu çalışıyor bilmiyorum.
Hem iOS cihaz hem de Android cihaz kullanıyorum ve tespit edebildiğim kadarıyla:
  • Kolay eşleştirme yok.
  • Apple cihazlarındaki kolay geçişi yapamıyorsunuz. Cihazı değiştirmek daha zor.
  • Pili kontrol edemiyorsunuz.
  • Yazılım güncellemesi çalışmıyor.
  • Tek kulaklığı çıkarınca müzik durmuyor.
  • AirPods Pro için varsayılan ayarlarla Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf mod arasında geçiş yapılabiliyor fakat kapalı konuma getirecek ayar kullanılamıyor.
  • Siri yok.
  • Kulak Ucu Uyum Testi yok.
Android için daha iyi alternatifler var. Zaten bir Apple cihazınız varsa Android ile de AirPods kullanmaya devam edebilirsiniz ama yalnızca Android için alınması bence kötü bir fikir. Galaxy Buds Pro veya Sony kulaklıklar daha iyi bir tercih olur.

Samsung kullanıyormuşsunuz, kesinlikle AirPods önermem. Birçok kısıtlama mevcut.

Galaxy Buds Pro olabilir. Ya da param cebimde kalsın, yine de iyi bir ürün olsun derseniz Galaxy Buds 2 olabilir.

Samsung kullanıyormuşsunuz, kesinlikle AirPods önermem. Birçok kısıtlama mevcut.

Galaxy Buds Pro olabilir. Ya da param cebimde kalsın, yine de iyi bir ürün olsun derseniz Galaxy Buds 2 olabilir.

Klipsch T5 II Amazon'da 2 bin TL şu an Galaxy Buds Pro'dan iyi mi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…