2 bin TL'ye kadar gamepad önerisi

Emre_Bltcgl

Hectopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Arez Dual RX580
Asus TUF B450M-Pro Gaming
AMD Ryzen 5 3600
Xpg SX8100 512GB
Pny CS900 480GB
Kingston 8X2 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Fury
Arkadaşlar 2bin TL'ye kadar bütçem var. F/P ne önerirsiniz?

Analog drift nedir?
Fotoğraftaki görünen tekerler "Analog" oluyor, zamanla bunlar belli bir eksene doğru kayıyorlar ve kendi kendine karakter yürüyor veya sağdaki teker ise kamera hareket ediyor. Bu Dualshock 4 cihazında veya Hall Effect olmayan çoğu cihazda çok kez görülebiliyordu.
Foto:
1735849119019.png

Hall Effect ise mıknatıslı bir düzenek ve tekerleri her kullanmadığınız zaman otomatik olarak mıknatıslar ile tam orta kısma çekiyor. Binevi bu Analog Drift denilen problemi ortadan kalıcı olarak kaldırmasada riski inanılmaz oranda düşürüyor. Uzun yıllar boyunca yaşamama olasılığınız yüksek. Şahsen ben PS4 kolu ile yarım yılda yaşamaya başladım.

Fotoğraftaki görünen tekerler "analog" oluyor, zamanla bunlar belli bir eksene doğru kayıyorlar ve kendi kendine karakter yürüyor veya sağdaki teker ise kamera hareket ediyor. Bu DualShock 4 cihazında veya hall effect olmayan çoğu cihazda çok kez görülebiliyordu.
Fotoğraf:
Eki Görüntüle 2387419

Hall effect ise mıknatıslı bir düzenek ve tekerleri her kullanmadığınız zaman otomatik olarak mıknatıslar ile tam orta kısma çekiyor. Bir nevi bu analog drift denilen problemi ortadan kalıcı olarak kaldırmasada riski inanılmaz oranda düşürüyor. Uzun yıllar boyunca yaşamama olasılığınız yüksek. Şahsen ben PS4 kolu ile yarım yılda yaşamaya başladım.

Anladım teşekkür ederim bunun alternatifi bir başka öneriniz ya da önerisi yoksa bunu alıyorum.

Anladım teşekkür ederim bunun alternatifi bir başka öneriniz ya da önerisi yoksa bunu alıyorum.
Alternatif şahsen önerim yok, Xbox 9.nesilden daha iyi koldur bu arada. Sorunsuz şekilde senelerce kullanırsınız umarım.

Alternatif şahsen önerim yok, Xbox 9.nesilden daha iyi koldur bu arada. Sorunsuz şekilde senelerce kullanırsınız umarım.

3 yıla yakın Rampage'in bir kolunu kullanıyorum rahat 5 sene kullanırım bunu :D teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı