2 bin TL'ye kadar kaliteli mouse önerisi

Çin malı ürün yerine G305 güzel seçim, iyi günlerde kullanın. Uzun süredir kullanıyorum ben de aynısını.

Sırf kendin kullanıyorsun diye övüp öbür markalara Çin markası de cidden makarasınız. İade etmeni öneririm mouse iyi fakat o fiyata çok daha iyileri var o fiyata pilli mouse almak saçmalık en basitinden.

Hocam 2000 Tl bu mouse bütçem o kadar yok maalesef

Hocam şuan bende steel series rival 3 var bunun tıklama ömrü 60milyondu g305in 10milyonmus onu fark ettım

VXE R1.
Furylevel Z1.
Ajazz AJ159 Pro'ya da Apex.
Üçünden birini al.
Peki sizin G305 hakkında düşünceleriniz neler neden bu kadar karşısınız

Son düzenleme:
Sırf kendin kullanıyorsun diye övüp öbür markalara Çin markası de cidden makarasınız. İade etmeni öneririm mouse iyi fakat o fiyata çok daha iyileri var o fiyata pilli mouse almak saçmalık en basitinden.
Bunun kendin kullanma ile hiç alakası yok, başka bir yerde görmedim ben bu Çin seviciliğini. Ferrari alayım mı diyene de cherry al yorumları geliyordur muhtemelen. Ne sorulursa sorulsun tuhaf markaların tuhaf modelleri öneriliyor.

Logitech iyidir, şaşmayın.

Hocam şu an bende SteelSeries Rival 3 var bunun tıklama ömrü 60milyondu G305'in 10milyonmus onu fark ettım.

Peki sizin G305 hakkında düşünceleriniz neler neden bu kadar karşısınız.

Hocam karşı değilim de iyisi varken neden onu alasınız.

Sırf Logitech diye 100 gr mouse alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…