2 bin TL'ye kadar Monopoly Önerisi

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi günler dilerim. Monopoly almak istiyorum ailemle birlikte oynamak için, daha önce Şatolu Disney Monopoly'm vardı yıllarca çok severek oynuyorduk. Bilmeyenler için biraz bahsedeyim, altın melek vardı Tinkerbell ve arsalar Disney animasyon filmlerine aitti Mulan, Pocahontas vb. Aynısını tekrar almak istiyordum ama birçok yere baktım da bulamadım, sanırım bu versiyonun sıfırı üretilmiyor artık, ikinci el olarak satışı var ama çok pahalı. Lisanslı sıfır bir Monopoly almaya karar verdim, biraz bakındım çok çeşidi var ve 1100 liradan 6000 8000 liralara kadar fiyatları var. Çok fazla para vermek istemiyorum 1100 lira 2000 lira arası bir şey almak istiyorum. Klasik var, Lilo ve Stitch var, Barbie var ve Pokemon var benim 1500 1600 lira civarında gördüğüm Monopoly çeşitleri bunlar. Bu farklı evrenlerde yapılan Monopoly oyunlarının klasikten farkı nedir acaba? Ben her zaman klasik olanı biliyorum zar at arsa al kodese gir ipotek yap ev kur otel kur vs. Pokemon veya Barbie veya sizin önereceğiniz bir Monopoly var mı ve varsa klasikten ne farkı var? Söyleyebilirseniz gerçekten çok sevinirim, çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı