2 bin TL'ye kadar RTX 4060 - R5 5600 sisteme PSU önerisi

Bütçe
2000

TheSwimzyE

Hectopat
RAM
16 GB 3600MHz CL18
İşlemci
Ryzen 5 5600
Hocam güç kaynağımda sorun oluştu, yeni bir tane bakıyorum. Fazla bir bütçem yok hocam, 2 bin civarı ne alabilirim? Önceki PSU Rampage 600W kullanıyordum. Teşekkürler öneriler için şimdiden.

FSP Hyper 80+ Pro 650W
Aerocool VX Plus 600W
XPG Pylon 750W
bu 3 modele bakabilirsiniz hocam bende xpg var şimdiye kadar bir sorun yaşamadım çok sık elektirik kesintisine maruz kalan bir yerdeyim ama şimdiye kadar bir problem uluşturmadı

Kendim kullanıyorum tavsiye ederim.

Hocam daha hızlı hemen ulaşması için yakın yerlerden bakıyordum. MSI MAG 600dn 600W nasıl sizce.

FSP Hyper 80+ Pro 650W.
Aerocool VX Plus 600W.
XPG Pylon 750W.
Bu 3 modele bakabilirsiniz hocam bende XPG var şimdiye kadar bir sorun yaşamadım çok sık elektrik kesintisine maruz kalan bir yerdeyim ama şimdiye kadar bir problem uluşturmadı.

Aynı şekilde benim de eski PSU o sebeple gitti.

Hocam daha hızlı hemen ulaşması için yakın yerlerden bakıyordum. MSI MAG 600dn 600W nasıl sizce.

Aynı şekilde benim de eski PSU o sebeple gitti.

Hocam, MSI MAG 600DN 600W'ı daha önce hiç görmedim, yakın çevremde de kullanan yok, o yüzden yorum yapamıyorum. Ancak bu tür konularda bence markadan ziyade, en çok hangi markanın tercih edildiğini araştırmak daha mantıklı. Sonuçta güç kaynağı hassas bir parça.

Hocam, MSI MAG 600dn 600W'ı daha önce hiç görmedim, yakın çevremde de kullanan yok, o yüzden yorum yapamıyorum. Ancak bu tür konularda bence markadan ziyade, en çok hangi markanın tercih edildiğini araştırmak daha mantıklı. Sonuçta güç kaynağı hassas bir parça.

MSI tercih edilmiyor mu hocam peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı