flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 1 Eylül 2022 #1 İstediğim özellikler: Hava sirkülasyonu iyi olsun, RGB olsun ve kumandalı olsun.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 1 Eylül 2022 #2 XPG Defender Pro White
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.679 Çözümler 97 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 flashneuron dedi: İstediğim özellikler: Hava sirkülasyonu iyi olsun, RGB olsun ve kumandalı olsun. Genişletmek için tıkla... İsterseniz bu ürün olabilir. Gameforce Glass
flashneuron dedi: İstediğim özellikler: Hava sirkülasyonu iyi olsun, RGB olsun ve kumandalı olsun. Genişletmek için tıkla... İsterseniz bu ürün olabilir. Gameforce Glass
Sweak Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #4 Atılan ürünlere baktım da önü mesh olması daha iyi olucaktır yoksa çoğu hava sirkülasyonunu kesiyor.
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 1 Eylül 2022 #5 Sweak dedi: Atılan ürünlere baktım da önü mesh olması daha iyi olucaktır yoksa çoğu hava sirkülasyonunu kesiyor. Genişletmek için tıkla... Dark Maxima V20 iyi midir?
Sweak dedi: Atılan ürünlere baktım da önü mesh olması daha iyi olucaktır yoksa çoğu hava sirkülasyonunu kesiyor. Genişletmek için tıkla... Dark Maxima V20 iyi midir?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 1 Eylül 2022 #6 flashneuron dedi: Dark maxima V20 iyi midir? Genişletmek için tıkla... DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX En fiyat performans kasalardan biri bunu tavsiye ederim size.
flashneuron dedi: Dark maxima V20 iyi midir? Genişletmek için tıkla... DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX En fiyat performans kasalardan biri bunu tavsiye ederim size.
Sweak Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #7 Tasarım olarak bence kötü ama siz beğendiyseniz önü mesh olan tüm kasalar diğerlerinden daha iyi hava sirkülasyonunu sağlıyor. Dark Maxima için diyorum.
Tasarım olarak bence kötü ama siz beğendiyseniz önü mesh olan tüm kasalar diğerlerinden daha iyi hava sirkülasyonunu sağlıyor. Dark Maxima için diyorum.