2 bin TL'ye klavye mouse önerisi

Şekli konusunda yorum yok ps kollarından daha rahat ama o fiyata xbox ile aynı şekilde daha iyileri var bilmemek kadar doğal birşey yok ben sadece yanlış bilgilendirme olmaması için dedim onu aslında klavye mouse konusuna gelirsek bakın zaten klavye sesi ile herşeyi ile mükemmel mouse de bu fiyata 8k gibi mükemmel özellikler sunuyor kaçırmayın derim.

Evet mouse alıcam ama klavye siyah olursa ve yanda değilde yazılar direk üstte olursa daha iyi olur evet bilgisayar benim ama bazen babamda kullanıyor bilgisayarım eski sadece görünüş ve kaliteli olsun diye para harcıyorum bilgisayar yükseltebilirim yenisini alabilirim ancak babam izin vermiyor ondan dolayı en azında bu şeylerle hissiyatımı alıyorum

Bu arada mouse RGB değil galiba RGB bu şekilde öneri var mı mchose güzelmiş bu arada bunu alabilirim büyük ihtimalle ama yinede bunun RGB versiyonu varsa çok güzel olur

Son düzenleme:
Hocam şöyle bu tip mouselerin hiçbirinde rgb yok ucuz oyuncu mouselerinde olan birşey o ki bir anlamı da yok şahsen gösterişten çok performans daha önemli diye düşünüyorum aynı şekilde klavye konusu da şu şekilde tuşları öyle ama normal bakış açısından tuşları çok rahat görünüyor zorluk çekeceğini zannetmiyorum sırf rgb ya da tuşlar yüzünden daha uzun ömürlü performanslı ürünlerden vazgeçmek saçma olacaktır hatta bence normal klavyeden daha rahat tuşları ancak isteğe bağlı değiştirilebilir zaten bu çok kolay renk olarak da iki farklı rengi daha var siyah kasa tuşları siyah yeşil geçişli olanı var ve siyah kasa griden siyaha geçişli renk versiyonları var bana sorarsanız beyaz setup yapmak her zaman setupu daha elit daha iyi gösteriyor tabii tercih meselesi orası ayrı konu.

Ben kirlenir diye düşünüyorum yoksa beyaz çok güzel

Ben kirlenir diye düşünüyorum yoksa beyaz çok güzel
Mousepad ya da halı değilki dostum bu mouse klavyeler öyle kirlenmez tozlanır onlarda gözükmez kirlendiğini düşüneni ilk defa duydum.

Mousepad ya da halı değilki dostum bu mouse klavyeler öyle kirlenmez tozlanır onlarda gözükmez kirlendiğini düşüneni ilk defa duydum.
O zaman tamam güzel beyaz alayım ama halen yazıların yanda olması kötü hissediyor

O zaman tamam güzel beyaz alayım ama halen yazıların yanda olması kötü hissediyor
Emin olun gerçekte yazı yazarken daha rahat oluyor klavye kullanmayı biliyorsanız zaten bakmıyorsunuz ki ben bakmadan yazıyorum tabi bu uzun süreli alışkanlıktan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…