2 bin TL'ye klavye mouse önerisi

Bende bakmadan yazıyorum da bir başkası oturursa bilgisayara sıkıntı olur

Model nedir klavyenin ama kablolu galiba kablosuz lazım
arkadaş sen gör diye atmış zaten normalde pahalı bir klavye ve kablosuz hatta bildiğim kadarı ile türkiyede yok daha anca markadan ucuz göstermesini isteyerek normal fiyattan alabilirsiniz ki gerek yok G75 Pro alıp geçin G75 Pro kablosuz.

Bende bakmadan yazıyorum da bir başkası oturursa bilgisayara sıkıntı olur

Model nedir klavyenin ama kablolu galiba kablosuz lazım
arkadaşın attığı fotoda nasıl durduğunu görebilirsin ki sırf sen değil herhangi biri de normal klavyeden daha rahat görebilir bana soracak olursan bir başkasının konforunu düşünmektense kendi konforunu düşün.

MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye ürün buydu galiba bu renk nasıl bide tofu switch yazıyor bu hangi renk switch oluyor. Bu klavyenin switchleri istediğim zaman değiştirebiliyorum galiba. Her keycaps olur mu bu klavyeye
Düzeltme; bu İngilizce Q Türkçe Q var mı

İngilizce ama takınca Türkçe olarak algılıyor yine birçok keycaps uyar tuşların yeri değişmiyor yani.

internete yazıp sesine bakabilirsiniz keycapleri değiştirirsiniz ama switch değişmez hotswap değil çünkü bildiğim kadarı ile farklı renkleri de var en pahalı rengi bu beyaz benim tercihim şahsen beyaz setup'a çeviriyorum sistemimi.

Hotswap ise daha da iyi switchler de değişir ama tofu switch mükemmel bir sese sahip bence hiç gerek yok.

Hocam konu dışı bir soru olmasını istemem belki kendi konumun açılmasını isteyebilirler ama tek soru soracağım bu konuda bilgilisiniz diye. MCHOSE Ace68 mi yokca G75 mi? Valorant oynuyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…