SteelSeries Arctis Prime Gaming Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, SteelSeries Oyuncu Kulaklık modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hem kablosuz hem dac var evet ama sonuçta zamanının hi-end bi kulaklığının sürücüsü var bunlarda. Yani performans olarak iyi bir dac takıldığı zaman şuan bile F/P olan ve çok fazla şikayet alınan Cloud 2 veya Blackshark V2X gibi kulaklıkları çok rahat geride bırakacaktır. Ayrıca HS80 bile bildiğim kadarıyla Jak girişli bir kulaklık.
Her şeyiyle bütün bir kulaklık almak yerine potansiyeli olan bir kulaklık ile iyi performans verebilecek bir ses kartı daha iyi iş görecektir her türlü.
Hem kablosuz hem DAC var evet ama sonuçta zamanının hi-end bir kulaklığının sürücüsü var bunlarda. Yani performans olarak iyi bir DAC takıldığı zaman şu an bile F/P olan ve çok fazla şikayet alınan Cloud 2 veya BlackShark v2X gibi kulaklıkları çok rahat geride bırakacaktır. Ayrıca HS80 bile bildiğim kadarıyla jak girişli bir kulaklık.
Ezbere öneri yapma. HS80 ses kartlı bir kulaklık olduğu için USB girişe sahip. Arctis Pro iyi bir kulaklık değil. Bende v2X'e DAC taksam aynı performansı alırım aşağı yukarı.
Ezbere öneri yapma. HS80 ses kartlı bir kulaklık olduğu için USB girişe sahip. Arctis Pro iyi bir kulaklık değil. Bende v2X'e DAC taksam aynı performansı alırım aşağı yukarı.
Dostum daha önce bir konuda ses kartlı diye biliyorum dedim başkası Aux dedi. Şimdi sen ses kartlı diyorsun ben bilmiyorum HS80 kulaklığını çok kısa bir süre kullandım 1 gün kadar ondan sonra sahibine verdim ondan hatırlamıyorum.
Bazı isteyen direk senin dediğin şekilde de alabilir ben sadece birkaç kişide önerdiğim zaman memnun kaldılar o yüzden önerdim.
Hocam sizin tartışmanızda benlik (yani Artics Prime) ile ilgili bir sorun yok değil mi? ben ondan devam edeceğim çünkü.
İkiniz elektronikten anlıyor gibisiniz. Kulaklıktan sonra mause olarak SteelSeries prime+ almak istiyorum, ama prime+'da bir takım sorunlar varmış. Hangisini önerirsiniz? Normal Primemi yoksa Prime+'mu?