2 bin TL'ye kulaklık önerisi

Arctis Prime, Nova Pro ile aynı sürücülere sahip mi? Doğru mu duydum? Arctis Prime v2X'ten daha kötü bir kulaklık.

Arctis Prime, Nova Pro ile aynı sürücülere sahip mi? Doğru mu duydum? Arctis Prime v2X'ten daha kötü bir kulaklık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun başında diyor.

Bu arada ufak düzeltme 32. saniyede falan diyor ben Nova Pro diye hatırlıyorum. Arctis Pro ile aynı sürücülere sahipmiş.

Arctis Pro'nun tek olayı DAC. O yüzden pahalı.

Arctis Pro'nun tek olayı DAC. O yüzden pahalı.
Hem kablosuz hem dac var evet ama sonuçta zamanının hi-end bi kulaklığının sürücüsü var bunlarda. Yani performans olarak iyi bir dac takıldığı zaman şuan bile F/P olan ve çok fazla şikayet alınan Cloud 2 veya Blackshark V2X gibi kulaklıkları çok rahat geride bırakacaktır. Ayrıca HS80 bile bildiğim kadarıyla Jak girişli bir kulaklık.

Her şeyiyle bütün bir kulaklık almak yerine potansiyeli olan bir kulaklık ile iyi performans verebilecek bir ses kartı daha iyi iş görecektir her türlü.

Ezbere öneri yapma. HS80 ses kartlı bir kulaklık olduğu için USB girişe sahip. Arctis Pro iyi bir kulaklık değil. Bende v2X'e DAC taksam aynı performansı alırım aşağı yukarı.

Ezbere öneri yapma. HS80 ses kartlı bir kulaklık olduğu için USB girişe sahip. Arctis Pro iyi bir kulaklık değil. Bende v2X'e DAC taksam aynı performansı alırım aşağı yukarı.
Dostum daha önce bir konuda ses kartlı diye biliyorum dedim başkası Aux dedi. Şimdi sen ses kartlı diyorsun ben bilmiyorum HS80 kulaklığını çok kısa bir süre kullandım 1 gün kadar ondan sonra sahibine verdim ondan hatırlamıyorum.

Bazı isteyen direk senin dediğin şekilde de alabilir ben sadece birkaç kişide önerdiğim zaman memnun kaldılar o yüzden önerdim.

Yoksa ekipman işine akıl sır erdiremezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@510095 @DMN

Hocam sizin tartışmanızda benlik (yani Artics Prime) ile ilgili bir sorun yok değil mi? ben ondan devam edeceğim çünkü.
İkiniz elektronikten anlıyor gibisiniz. Kulaklıktan sonra mause olarak SteelSeries prime+ almak istiyorum, ama prime+'da bir takım sorunlar varmış. Hangisini önerirsiniz? Normal Primemi yoksa Prime+'mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…