2 bin TL'ye kulaklık önerisi

Asa Mitaka

Megapat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller, öncelikle bütçemin açıkçası sınırı yok lakin çok oyun oynamıyorum lakin yüksek seviyelerde rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden ses kasma gibi şeyler benim için önemli. Anakartımın ses kartı çok iyi değil o yüzden kendisinin ses kartı olan, kumandası olup mikrofon açma kapama ve ses kısma özellikleri olması lazım. Bütçe olarak çok yukarılara çıkmak istemiyorum fakat bu bütçeye düzgün bir şey yok derseniz HyperX 3 alıp geçmeyi düşünüyorum ama şimdilik bütçemi 2K olarak değerlendirip bu bütçeye düzgün şeyler önerirseniz sevinirim. Şu anlık H2002D var lakin Discord'dan ses sekiyor.

BlackShark v2X düşünmüştüm lakin onun da ses kartı yok jak girişli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller, öncelikle bütçemin açıkçası sınırı yok lakin çok oyun oynamıyorum lakin yüksek seviyelerde rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden ses kasma gibi şeyler benim için önemli. Anakartımın ses kartı çok iyi değil o yüzden kendisinin ses kartı olan, kumandası olup mikrofon açma kapama ve ses kısma özellikleri olması lazım. Bütçe olarak çok yukarılara çıkmak istemiyorum fakat bu bütçeye düzgün bir şey yok derseniz HyperX 3 alıp geçmeyi düşünüyorum ama şimdilik bütçemi 2K olarak değerlendirip bu bütçeye düzgün şeyler önerirseniz sevinirim. Şu anlık H2002D var lakin Discord'dan ses sekiyor.

Dac/Amfi almanız lazım fiio KA17 ve fiio FT1 modelini alabilirsiniz. Ama ikisi toplam 12K'ya geliyor.

Dac/Amfi almanız lazım fiio KA17 ve fiio FT1 modelini alabilirsiniz. Ama ikisi toplam 12K'ya geliyor.
Hem taşınabilir hem de masaüstü olarak kullanılabilecek Amfi/dac.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lack-blue-sifir-jelatininde-1151733412/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sed-kafaustu-kulaklik-sifir-1232996811/detay/

Merhaba iyi sosyaller, öncelikle bütçemin açıkçası sınırı yok lakin çok oyun oynamıyorum lakin yüksek seviyelerde rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden ses kasma gibi şeyler benim için önemli. Anakartımın ses kartı çok iyi değil o yüzden kendisinin ses kartı olan, kumandası olup mikrofon açma kapama ve ses kısma özellikleri olması lazım. Bütçe olarak çok yukarılara çıkmak istemiyorum fakat bu bütçeye düzgün bir şey yok derseniz HyperX 3 alıp geçmeyi düşünüyorum ama şimdilik bütçemi 2K olarak değerlendirip bu bütçeye düzgün şeyler önerirseniz sevinirim. Şu anlık H2002D var lakin Discord'dan ses sekiyor.

Attığım satıcı bu forumda biri çnermişti bende bu satıcıdan aldım aynı modelleri bir sorun çıkmadı.

oyun kulaklığı olmasada Havit H655 BT PRO gecikme ve ses kalitesi tarafında baya iyi (Masaüstü kullanıyorsan Bluetooth Dongle alman lazım) (Düşük gecikme için ANC tuşuna 2 kez basıp oyun moduna geçmen lazım)

kendimde cs2 oynuyorum ve H655 BT PRO kullanıyorum memnunum ancak mikrofonu çok iyi değil ama bu fiyat bandına alabileceğin en iyi ürün bu

kablolu olarak mantıklı bi seçim

kral fifine h9 beymen'de 2.3k diğer yerlerde 3.4k beymen güvenilir mi?

Havit H655BT PRO Hi-Res ANC Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 80 Saat Batarya, AI Gürültü Önleme - Fiyatı, Yorumları + https://www.hepsiburada.com/go-des-...aktarim-hizi-p-HBCV0000360ERO?magaza=z-mobile (şuan kulaklık ve dongle olarak bunları kullanıyorum memnunum)

knk çok iyi ses kasmak istiyorsan hyperx cloud 3 alcan

bu bütçeye havit ve fifine alınır ancak

böle bişi buldum ne kadar iyidir bilmiom ama baya iyi bi deal MCHOSE V9 Pro Black Red Gaming Kulaklık

Son düzenleme:
Kendimde CS2 oynuyorum ve H655 BT Pro kullanıyorum memnunum ancak mikrofonu çok iyi değil ama bu fiyat bandına alabileceğin en iyi ürün bu.

Kablolu olarak mantıklı bir seçim.

Kral Fifine H9 Beymen'de 2.3K diğer yerlerde 3.4K Beymen güvenilir mi?

Havit H655BT PRO Hi-Res ANC Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 80 Saat Batarya, AI Gürültü Önleme - Fiyatı, Yorumları + https://www.hepsiburada.com/go-des-...aktarim-hizi-p-HBCV0000360ERO?magaza=z-mobile (şu an kulaklık ve dongle olarak bunları kullanıyorum memnunum)

Kanka çok iyi ses kasmak istiyorsan HyperX Cloud 3 alacaksın.

Bu bütçeye Havit ve Fifine alınır ancak.

Böyle bir şey buldum ne kadar iyidir bilmiyorum ama bayağı iyi bir deal MCHOSE V9 Pro Black Red Gaming Kulaklık

7.1 rekabetçi oyunlarda iyi bir şey değil, kullanmıyorum da. Arayışım ses kartı olan H2002D'den kötü olmayacak bir kulaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı