Bütçe
2000₺

l1th3r

Centipat
Daha fazla  
Uzun süredir SteelSeries Arctis 3 kullanıyordum ve maalesef bozuldu. Ben de F/P yeni bir kulaklık arayışına girdim. Çoğu YouTuber'ın ve arkadaşımın önerisinden dolayı Havit Gamenote FUXI-H3 kulaklığını almayı düşünüyorum. Fakat çoğu kişi kronik sorunları olduğundan ve kalitesiz olduğundan bahsetmiş. Kulaklığı uzun süredir kullanan arkadaşlar bana deneyimlerini anlatırsa çok sevinirim.

Ayrıca bir forumda Machenike GX30 kulaklığının da önerildiğini görmüştüm. Sizce hangisini almalıyım? Teknik özellik bakımından anlatırsanız ve karşılaştırırsanız daha çok sevinirim. Bir de Arctis 3’ten sonra aşırı bir kalite düşüşü yaşar mıyım? Ona göre kulaklığımı tamir ettirmeyi de düşüneceğim.

Bütçem 2K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havit Gamenote H2002P adlı kulaklığa hiç baktınız mı ? Bu fiyatlarda hem mikrofonu hem de ses kalitesinden çok memnun kalan forum üyeleri var. Ağır ve kapsayıcı bir görünüşe sahip olsa da bu fiyata bulunabilecek az ve öz ürünlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…