Moithra Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Dragon fly F1 Pro farem var. Genelde Rust, Valorant, LoL FPS ve MOBA tarzı oyunlar oynuyorum kontrol ve Speed tarzı bir mouse pad bakıyorum önerileriniz nelerdir? Bütçe 2.000 TL'ye kadar çıkabilirim teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
Arkadaşlar merhaba, Dragon fly F1 Pro farem var. Genelde Rust, Valorant, LoL FPS ve MOBA tarzı oyunlar oynuyorum kontrol ve Speed tarzı bir mouse pad bakıyorum önerileriniz nelerdir? Bütçe 2.000 TL'ye kadar çıkabilirim teşekkürler
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.173 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 29 Kasım 2024 #2 2000'e kadar çıkacaksan ya Razer'ın cam mousepadini al ya da ışığa sarıp Firefly V2 al.
Moithra Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 Sprit of aim falan görüyorum çok forumlarda on nasıl The Man From E.A.R.T.H. dedi: 2000'e kadar çıkacaksan ya Razer'ın cam mousepadini al ya da ışığa sarıp Firefly V2 al. Genişletmek için tıkla... Direkt böyle 2K bandına değil de iyi olsun güzel şık dursun zorlanırsam seçmekte 2K bandına çıkıp bakarım gibisinden 2kya kadar çıkarım Son düzenleme: 29 Kasım 2024
Sprit of aim falan görüyorum çok forumlarda on nasıl The Man From E.A.R.T.H. dedi: 2000'e kadar çıkacaksan ya Razer'ın cam mousepadini al ya da ışığa sarıp Firefly V2 al. Genişletmek için tıkla... Direkt böyle 2K bandına değil de iyi olsun güzel şık dursun zorlanırsam seçmekte 2K bandına çıkıp bakarım gibisinden 2kya kadar çıkarım