2 bin TL'ye MSI GF63 Thin 11 için soğutucu önerisi

okydnz

Centipat
Daha fazla  
Bu aralar laptop alev alıyor. Markası MSI, modeli GF63 Thin 11 ucx 1623xtr. 1 senedir kullanıyorum şu anda altında soğutucu var ama kalitesiz, bir etki etmiyor. Bakımları yapalı 2 ay oldu ama hala yanıyor, özellikle Ultra modu kapatıp RDR 2 girersem alev alıyor. Hatta bir kere sucuk pişirdim yedim. Neyse maksimum 2000 TL bütçem var, sıcaklığı bayağı bir düşürecek soğutucu arıyorum. Şu anda Ultra modda fanlar öyle biraz soğuk kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu önerim yok ama bu yöntem ile beraber daha serin kullanabilirsiniz, kendimde kullandığım bir yöntem

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu yöntemi sadece 3A oyunlarda kullanıyorum onlarda çok fazla fps fark ettirmiyor, işlemci odaklı oyunlar oynadığımda valorant ve lol gibi normal güç planında kullanıyorum, o yüzden bu ayarları ayrı bir güç planı üzerine kaydetmenizi öneririm.

Hocam konuşan adam FPS düşer diyordu ve benim FPS öyle 80 değil örnek RDR 2 de 48 FPS falan alıyorum 38'e kadar düşürür mü?

Hocam konuşan adam FPS düşer diyordu ve benim FPS öyle 80 değil örnek RDR 2 de 48 FPS falan alıyorum 38'e kadar düşürür mü?

RDR 2 de denemediğim için bilmiyorum, kendi denediğim oyunlarda 8-10 fps etki ediyordu.

Siz yinede deneyin her oyuna etkisi aynı olmuyor memnun kalmazsanız ayarı sıfırlar devam edersiniz.

RDR 2 de denemediğim için bilmiyorum, kendi denediğim oyunlarda 8-10 FPS etki ediyordu.

Siz yine de deneyin her oyuna etkisi aynı olmuyor memnun kalmazsanız ayarı sıfırlar devam edersiniz.

Tamam hocam.

İşe yararmı 10 derece kadar düşürür mü?
Sistemden sisteme fark etmekle beraber 10 dereceden de fazla düşürdüğü oluyor. Sizin bilgisayarın alt kasası iyi hava alacak şekilde üretilmiş yani güzel sonuçlar görebileceğinizi düşünüyorum.

Alttaki videoda soğutucu son hızdayken dediğim gibi 10 dereceden fazla (bazen 15-20 derecelere çıkıyor) rahat düşürüyor. Youtube'da başka inceleme videolarına da bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…