T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.424 Çözümler 10 23 Temmuz 2025 #1 Uzun süre götürsün ve numpad olmasın. Bir de sessiz olursa sevinirim.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Temmuz 2025 #2 https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-r75-us-layout-linear-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,860959960.html?gad_source=1&gad_campaignid=21012504221&gclid=Cj0KCQjwkILEBhDeARIsAL--pjwhcvsOV26g-zVoMRGOqQyzLqLpIjLhV0WPu4lZvRP63U_LtHu0eV8aApYpEALw_wcB Al geç. İstersen Türkçe hali de var. https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55096
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-r75-us-layout-linear-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,860959960.html?gad_source=1&gad_campaignid=21012504221&gclid=Cj0KCQjwkILEBhDeARIsAL--pjwhcvsOV26g-zVoMRGOqQyzLqLpIjLhV0WPu4lZvRP63U_LtHu0eV8aApYpEALw_wcB Al geç. İstersen Türkçe hali de var. https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55096
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.424 Çözümler 10 23 Temmuz 2025 #3 soulsteal59 dedi: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-r75-us-layout-linear-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,860959960.html?gad_source=1&gad_campaignid=21012504221&gclid=Cj0KCQjwkILEBhDeARIsAL--pjwhcvsOV26g-zVoMRGOqQyzLqLpIjLhV0WPu4lZvRP63U_LtHu0eV8aApYpEALw_wcB Al geç. İstersen Türkçe hali de var. https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55096 Genişletmek için tıkla... İkisi arasındaki fark ne Türkçe olarak farkı anlamadım.
soulsteal59 dedi: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-r75-us-layout-linear-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,860959960.html?gad_source=1&gad_campaignid=21012504221&gclid=Cj0KCQjwkILEBhDeARIsAL--pjwhcvsOV26g-zVoMRGOqQyzLqLpIjLhV0WPu4lZvRP63U_LtHu0eV8aApYpEALw_wcB Al geç. İstersen Türkçe hali de var. https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55096 Genişletmek için tıkla... İkisi arasındaki fark ne Türkçe olarak farkı anlamadım.
Yasin1233214 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #4 Tr_temhA dedi: Uzun süre götürsün ve numpad olmasın. Bir de sessiz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr
Tr_temhA dedi: Uzun süre götürsün ve numpad olmasın. Bir de sessiz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Temmuz 2025 #5 Tr_temhA dedi: İkisi arasındaki fark ne Türkçe olarak farkı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Farkı yok. Sadece Türkçe olduğu için biraz daha pahalı. Yasin1233214 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Manyetik switch olduğu için siwtchleri sesli. Hemen hemen blue switch kadar var.
Tr_temhA dedi: İkisi arasındaki fark ne Türkçe olarak farkı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Farkı yok. Sadece Türkçe olduğu için biraz daha pahalı. Yasin1233214 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Manyetik switch olduğu için siwtchleri sesli. Hemen hemen blue switch kadar var.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.424 Çözümler 10 23 Temmuz 2025 #6 soulsteal59 dedi: Farkı yok. Sadece Türkçe olduğu için biraz daha pahalı. Manyetik switch olduğu için siwtchleri sesli. Hemen hemen blue switch kadar var. Genişletmek için tıkla... Fun 60 Max o kadar sesli mi? Önermeyen kalmadığı için onu almayı düşünüyordum.
soulsteal59 dedi: Farkı yok. Sadece Türkçe olduğu için biraz daha pahalı. Manyetik switch olduğu için siwtchleri sesli. Hemen hemen blue switch kadar var. Genişletmek için tıkla... Fun 60 Max o kadar sesli mi? Önermeyen kalmadığı için onu almayı düşünüyordum.
Muhammed Hamzaa Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #7 Hocam konuyu hortlatmak istemiyorum kusura bakmayın şimdiden. Açmış olduğum konuda fikirlerinizi danışabilir misiniz size zahmet? Profilde mevcut klavye iade ile ilgili.
Hocam konuyu hortlatmak istemiyorum kusura bakmayın şimdiden. Açmış olduğum konuda fikirlerinizi danışabilir misiniz size zahmet? Profilde mevcut klavye iade ile ilgili.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Temmuz 2025 #8 Tr_temhA dedi: Fun 60 Max o kadar sesli mi? Önermeyen kalmadığı için onu almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses videosu burada var. Ama bu Pro modeli. Max modelinin ses videosunu bulamadım. Ama arada fark olduğunu sanmıyorum. Ürün kötü değil. Bayağı iyi ürün. Ama manyetik switchli olduğu için mekanik klavyelere göre biraz daha sesli oluyor.
Tr_temhA dedi: Fun 60 Max o kadar sesli mi? Önermeyen kalmadığı için onu almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses videosu burada var. Ama bu Pro modeli. Max modelinin ses videosunu bulamadım. Ama arada fark olduğunu sanmıyorum. Ürün kötü değil. Bayağı iyi ürün. Ama manyetik switchli olduğu için mekanik klavyelere göre biraz daha sesli oluyor.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.424 Çözümler 10 23 Temmuz 2025 #9 soulsteal59 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses videosu burada var. Ama bu Pro modeli. Max modelinin ses videosunu bulamadım. Ama arada fark olduğunu sanmıyorum. Ürün kötü değil. Bayağı iyi ürün. Ama manyetik switchli olduğu için mekanik klavyelere göre biraz daha sesli oluyor. Genişletmek için tıkla... Onu alma bunu alma ne alacağım arkadaş. Böyle daktilo gibiyse hoş olmaz. soulsteal59 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses videosu burada var. Ama bu Pro modeli. Max modelinin ses videosunu bulamadım. Ama arada fark olduğunu sanmıyorum. Ürün kötü değil. Bayağı iyi ürün. Ama manyetik switchli olduğu için mekanik klavyelere göre biraz daha sesli oluyor. Genişletmek için tıkla... o kadarda kötü değil gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
soulsteal59 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses videosu burada var. Ama bu Pro modeli. Max modelinin ses videosunu bulamadım. Ama arada fark olduğunu sanmıyorum. Ürün kötü değil. Bayağı iyi ürün. Ama manyetik switchli olduğu için mekanik klavyelere göre biraz daha sesli oluyor. Genişletmek için tıkla... Onu alma bunu alma ne alacağım arkadaş. Böyle daktilo gibiyse hoş olmaz. soulsteal59 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses videosu burada var. Ama bu Pro modeli. Max modelinin ses videosunu bulamadım. Ama arada fark olduğunu sanmıyorum. Ürün kötü değil. Bayağı iyi ürün. Ama manyetik switchli olduğu için mekanik klavyelere göre biraz daha sesli oluyor. Genişletmek için tıkla... o kadarda kötü değil gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Temmuz 2025 #10 Tr_temhA dedi: Onu alma bunu alma ne alacağım arkadaş. Böyle daktilo gibiyse hoş olmaz. Genişletmek için tıkla... Attığım ürünü alabilirsin. Ses videosu buradaç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tr_temhA dedi: Onu alma bunu alma ne alacağım arkadaş. Böyle daktilo gibiyse hoş olmaz. O kadar da kötü değil gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sizi bilmem ama benim hoşuma gitmedi. Tahtaya vurur gibi ses çıkıyor. Sizin zevkinize bağlı.
Tr_temhA dedi: Onu alma bunu alma ne alacağım arkadaş. Böyle daktilo gibiyse hoş olmaz. Genişletmek için tıkla... Attığım ürünü alabilirsin. Ses videosu buradaç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tr_temhA dedi: Onu alma bunu alma ne alacağım arkadaş. Böyle daktilo gibiyse hoş olmaz. O kadar da kötü değil gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sizi bilmem ama benim hoşuma gitmedi. Tahtaya vurur gibi ses çıkıyor. Sizin zevkinize bağlı.