Şu anda 2000 TL gibi bir bütçem bulunmakta ve numpadsiz bir klavye almak istiyorum. Switch olarak mekanik ve membran arasında kaldım. Çoğunlukla oyun oynayan birisiyim. Gamepower, Rampage gibi markalar önermeyiniz. Ayrıyeten bütçemi 3000 TL'ye çıkarabilirim.
Şu anda 2000 TL gibi bir bütçem bulunmakta ve numpadsiz bir klavye almak istiyorum. Switch olarak mekanik ve membran arasında kaldım. Çoğunlukla oyun oynayan birisiyim. Gamepower, Rampage gibi markalar önermeyiniz. Ayrıyeten bütçemi 3000 TL'ye çıkarabilirim.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...
Switchlerin renginden ziyade aslında yapısı önemli. Lineer - Tactile - Silent gibi switchler türü belirler. Tactile daha çok blue switch tarzı yüksek sesli ama yazma hissiyatı veren switchlerdir. Lineer olanlar yumuşak basış hissiyatı ve ortalama altı tok sesli switchlerdir. Silent olanlar sessiz switchlerdir.