Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Max 2K bütceylen TKL klavye almak istiyorum acaba önerebilir misiniz? Kablosuz olursa sevinirim herhangi bir yerden alabirim teşekkürler.
Merhaba. Max 2K bütceylen TKL klavye almak istiyorum acaba önerebilir misiniz? Kablosuz olursa sevinirim herhangi bir yerden alabirim teşekkürler.
Rüzgar Oyun HD Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 TKL klavye ne oluyor anlamadımda.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 7 Ağustos 2024 #3 Rüzgar Oyun HD dedi: TKL klavye ne oluyor anlamadımda. Genişletmek için tıkla... Numlock tuşları olmayan %75 boyutlu bir klavye demek TKL.
Rüzgar Oyun HD dedi: TKL klavye ne oluyor anlamadımda. Genişletmek için tıkla... Numlock tuşları olmayan %75 boyutlu bir klavye demek TKL.
Rüzgar Oyun HD Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 DMN dedi: NumLock tuşları olmayan %75 boyutlu bir klavye demek TKL. Genişletmek için tıkla... Anladım klavyeleri pek bilmiyorumda. en uygun fiyatlı klavye link
DMN dedi: NumLock tuşları olmayan %75 boyutlu bir klavye demek TKL. Genişletmek için tıkla... Anladım klavyeleri pek bilmiyorumda. en uygun fiyatlı klavye link
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 Rüzgar Oyun HD dedi: Anladım klavyeleri pek bilmiyorumda. En uygun fiyatlı klavye link Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan niye yazıyorsun?
Rüzgar Oyun HD dedi: Anladım klavyeleri pek bilmiyorumda. En uygun fiyatlı klavye link Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan niye yazıyorsun?
Rüzgar Oyun HD Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 Ghost 0f Sparta dedi: Bilmiyorsan niye yazıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmak için yardımıda sevmiyorsun şurada insanlara 1 saattir yardım etmeye çalışıyorum kimse sevmiyor.
Ghost 0f Sparta dedi: Bilmiyorsan niye yazıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmak için yardımıda sevmiyorsun şurada insanlara 1 saattir yardım etmeye çalışıyorum kimse sevmiyor.
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Rüzgar Oyun HD dedi: Yardımcı olmak için yardımıda sevmiyorsun şurada insanlara 1 saattir yardım etmeye çalışıyorum kimse sevmiyor. Genişletmek için tıkla... Dıgerlerı bılememde lutfen bılmedıgın konularda yazma.
Rüzgar Oyun HD dedi: Yardımcı olmak için yardımıda sevmiyorsun şurada insanlara 1 saattir yardım etmeye çalışıyorum kimse sevmiyor. Genişletmek için tıkla... Dıgerlerı bılememde lutfen bılmedıgın konularda yazma.
Rüzgar Oyun HD Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #8 Ghost 0f Sparta dedi: Dıgerlerı bılememde lutfen bılmedıgın konularda yazma. Genişletmek için tıkla... Yardımıda sevmiyor şu forumcular.
Ghost 0f Sparta dedi: Dıgerlerı bılememde lutfen bılmedıgın konularda yazma. Genişletmek için tıkla... Yardımıda sevmiyor şu forumcular.