Çözüldü 2 bin TL'ye uzun süre kullanabilecek mouse önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shinque

Zeptopat
Daha fazla  
Uzun süre kullanabileceğim bir mouse arıyorum. Şu ana kadar Razer naga Pro, SteelSeries Prime ve Razer DeathAdder gibi birçok mouse denedim, ancak hepsinde 1-2 yıl içerisinde orta tuş problemi yaşadım. Bu durum gerçekten canımı çok sıkmaya başladı nedense ofis mouselerinde bu hiç başıma gelmedi. Artık orta tuş problemi çıkarmayacak, Switch'lerini değiştirmeme gerek kalmayacak bir Wireless mouse arıyorum. Bütçem maksimum 2000 TL, ancak 1700-1800 TL civarında olursa benim için daha iyi olur. Şu an için Glorious Model D Pro versiyonu hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Logitech G 502 kablolu modelini 1500 tl ye alabilirsiniz ancak ben scroll sorunu yaşamıştım G 402 de alabilirsiniz onda scroll problemi yok lakin sensörü fosil ancak ben uzun zamandır kullanıyorum sorun yaşamadım sensörüyle ilgili.

Hocam rk M3 var bunlar seçenek bile değil artık ikisi de fosil oldular.

Hocam rk M3 var bunlar seçenek bile değil artık ikisi de fosil oldular.
Teşekkürler ama dediğiniz mouse'u yalnızca Sinerji'de bulabildim. 8000 Hz kullanmak için ekstra bir dongle almak gerekiyor mu ? Böyle bir şeyle uğraşmak istemiyorum.

Dediğiniz mouse'ları zamanında denemiştim, hepsi güzel modellerdi ancak kablosuz ve nispeten daha yeni modeller arıyorum.

Son düzenleme:
Gerekmiyor hocam bildiğim kadarıyla kutu içersinden çıkıyor ama alırsanız 4K kullanın 8K her kullanıcıda kasma takılma yapabiliyor.

Anladım hocam sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…