2. Bir Hard Disk Takınca Pc Kapanıyor ve Hard Disk Kabloları Isınıyor

zfrtng

Hectopat
Yer
BOLU/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Dış Ticaret
Arkadaşlar evimdeki bilgisayara arkadaştan ödünç aldığım bir hard diski takıp yedek almak istiyorum.

Ama hard disk bağlantısını yaptıktan sonra pc açılmadı ve taktığım hard disk güç kablosu ısınmaya başladı ben de hemen söktüm ve sökünce pc açıldı.

Bu hard diski nasıl bağlayabilirim.
@Recep Baltaş @MF @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi harddiskini çıkarıp arkadasından aldığını tak sadece biosdan kontrol et bakalım hdd sağlammı çalışıyor mu?

Evet sata portu üzerinden şimdi ısınma olayını kestim ama şöyle bir şey var 2 hard diskide söktüm ahmet arkadaşın dediğini yaptım pervaneler dönüp durdu ve açılmadı pc, 2'sini birden takınca da aynı şey oluyor.
Nasıl bir şey önerirsiniz ? @Kaan Arslan

Evet 2 hdd sata 4 port var 2'si sistem 2'si veri hepsini denedim olmadı.

@Kaan Arslan Hocam arkadaşımdan aldığım hard disk bozuk diyeceğim ama başka bir makinede aynı şekilde taktık direk açıldı makine, yedek alabilmiştik bendekinde neden olmuyor anlamadım. Arkadaşımın hard disk takıyorum makine bile açılmıyor. Sadece pervaneler anlık dönüp öyle kalıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı