2. bir M.2 SSD sonrası sürücü ayırmak mümkün müdür?

graphic

Kilopat
Merhaba, bende 1 tane M.2 SSD var 500GB C'de 500 GB D'de. Şu an bir tane takılmamış 1 TB M.2 SSD daha var, yuvar taktım diyelim 500'ünü C'ye 500'ünü D'ye ekleyebilir miyim? Yani bilgisayarcıya söyledim format atmak gerekiyor dedi fakat ben tatmin olmadım, bir de size sorayım dedim. Keza böyle bir şey için format bana mantıksız geliyor.

*Takılmış

3.jpg

Hocam, ben de aynı şekilde mümkün olduğunu sanmıyorum. Ayriyeten, performansa da bir etkisi olmayacaktır C ve D olarak iki diskin zaten var performans artışı olarak düşünüyorsan o da gerçekleşmez.

Arkadaşlar hepiniz mümkün değil diyor fakat saçma geliyor şahsen bana yani yapılmaması saçma geliyor çok zor bir şey olmasa gerek yani olmaması için bir neden mi var disk birleştirme ayırma varsa buda olması lazım bunu düşünerek aldım bir ton şey var format atacağımı sanmıyorum...

Arkadaşlar hepiniz mümkün değil diyor fakat saçma geliyor şahsen bana yani yapılmaması saçma geliyor çok zor bir şey olmasa gerek yani olmaması için bir neden mi var disk birleştirme ayırma varsa buda olması lazım bunu düşünerek aldım bir ton şey var format atacağımı sanmıyorum...
Hocam düşünmen gereken şey, bir diski iki parçaya bölmek varken diğer bir diski iki parçaya pay etmek. Kulağa söylemesi bile garip geliyor açıkcası, ben de konudaki diğer hocalarım gibi mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
olmaması için bir neden yok fakat daha da önemlisi olması için de bir neden yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı