İ İbemclk Hectopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 24 1 Eylül 2018 #1 Avrupa bölge kodlu (2. bölge) bir PS4 Pro'ya Amerika'dan alınmış 1. bölge oyun takarsam sorun olur mu? DLC'lerde falan sıkıntı çıkar diyenler oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2018
Avrupa bölge kodlu (2. bölge) bir PS4 Pro'ya Amerika'dan alınmış 1. bölge oyun takarsam sorun olur mu? DLC'lerde falan sıkıntı çıkar diyenler oldu.
B Batuhan İlkdoğmuş Hectopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #2 Sıkıntı olmaz ama DLC alacaksan Amerika psn'den almalısın diye biliyorum.
Cihandar_Baskan Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #3 Batuhan İlkdoğmuş dedi: Sıkıntı olmaz ama DLC alacaksan Amerika psn'den almalısın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru tam arkadaşın dediği gibi.
Batuhan İlkdoğmuş dedi: Sıkıntı olmaz ama DLC alacaksan Amerika psn'den almalısın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru tam arkadaşın dediği gibi.