gring0 Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 139 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #1 Tek başıma yapabileceğim, basit bir arayüzü olan bir program istiyorum sizlerden. Çok detaylı olmasına gerek yok. Arkadaşlarıma göstereceğim.
Tek başıma yapabileceğim, basit bir arayüzü olan bir program istiyorum sizlerden. Çok detaylı olmasına gerek yok. Arkadaşlarıma göstereceğim.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.219 Makaleler 3 Çözümler 83 20 Mart 2024 #2 gring0 dedi: Tek başıma yapabileceğim, basit bir arayüzü olan bir program istiyorum sizlerden. Çok detaylı olmasına gerek yok. Arkadaşlarıma göstereceğim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Bizden oyun yapmamızı mı istiyorsun?
gring0 dedi: Tek başıma yapabileceğim, basit bir arayüzü olan bir program istiyorum sizlerden. Çok detaylı olmasına gerek yok. Arkadaşlarıma göstereceğim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Bizden oyun yapmamızı mı istiyorsun?
Urshifu Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.068 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM - Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004 Cinsiyet Diğer 20 Mart 2024 #3 gring0 dedi: Tek başıma yapabileceğim, basit bir arayüzü olan bir program istiyorum sizlerden. Çok detaylı olmasına gerek yok. Arkadaşlarıma göstereceğim. Genişletmek için tıkla... Program istiyorsan GameMaker 2.
gring0 dedi: Tek başıma yapabileceğim, basit bir arayüzü olan bir program istiyorum sizlerden. Çok detaylı olmasına gerek yok. Arkadaşlarıma göstereceğim. Genişletmek için tıkla... Program istiyorsan GameMaker 2.
gring0 Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 139 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #4 Maxtoric dedi: Anlamadım? Bizden oyun yapmamızı mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Programın çok detaylı olmasına gerek yok.
Maxtoric dedi: Anlamadım? Bizden oyun yapmamızı mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Programın çok detaylı olmasına gerek yok.