görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Serçe parmağımı Yaklaşık 1cm 2cm kadar tel kesti. Ne yapmam lazım?
Sobarlas Hectopat Kek günü Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #2 görkemyy dedi: Serçe parmağımı yaklaşık 1cm 2cm kadar tel kesti. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... her ihtimale karşı en azından bir sağlık ocağına gidilmesinde yarar var fakat tel paslı değil ise yaraya pansuman yapıp sarabilirsiniz.
görkemyy dedi: Serçe parmağımı yaklaşık 1cm 2cm kadar tel kesti. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... her ihtimale karşı en azından bir sağlık ocağına gidilmesinde yarar var fakat tel paslı değil ise yaraya pansuman yapıp sarabilirsiniz.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #3 görkemyy dedi: Serçe parmağımı Yaklaşık 1cm 2cm kadar tel kesti. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hemen tetanoz aşısı yaptırmak için hastaneye gidin.
görkemyy dedi: Serçe parmağımı Yaklaşık 1cm 2cm kadar tel kesti. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hemen tetanoz aşısı yaptırmak için hastaneye gidin.
Sobarlas Hectopat Kek günü Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #4 CasillasYokeden dedi: Hemen tetanos aşısı yaptırmak için hastaneye gidin. Genişletmek için tıkla... Okulda zaten vuruyorlar diye biliyorum.
CasillasYokeden dedi: Hemen tetanos aşısı yaptırmak için hastaneye gidin. Genişletmek için tıkla... Okulda zaten vuruyorlar diye biliyorum.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #5 Sobarlas dedi: Okulda zaten vuruyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Geçerlilik süresi var. Bir doktora danışırsanız size daha iyi yardımcı olacaktır.
Sobarlas dedi: Okulda zaten vuruyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Geçerlilik süresi var. Bir doktora danışırsanız size daha iyi yardımcı olacaktır.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.898 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 17 Ekim 2023 #6 görkemyy dedi: Serçe parmağımı Yaklaşık 1cm 2cm kadar tel kesti. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tetanoz aşın yoksa bir sağlık kuruluşuna git. Sağlık ocağına bir danışmanda fayda var.
görkemyy dedi: Serçe parmağımı Yaklaşık 1cm 2cm kadar tel kesti. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tetanoz aşın yoksa bir sağlık kuruluşuna git. Sağlık ocağına bir danışmanda fayda var.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #7 Sobarlas dedi: her ihtimale karşı en azından bir sağlık ocağına gidilmesinde yarar var fakat tel paslı değil ise yaraya pansuman yapıp sarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Paslı değildi ama ne olur ne olmaz diye gidesim var.
Sobarlas dedi: her ihtimale karşı en azından bir sağlık ocağına gidilmesinde yarar var fakat tel paslı değil ise yaraya pansuman yapıp sarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Paslı değildi ama ne olur ne olmaz diye gidesim var.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 17 Ekim 2023 #8 görkemyy dedi: Paslı değildi ama ne olur ne olmaz diye gidesim var. Genişletmek için tıkla... Benim çok kafaya takacağım bir şey değil ama işi garantiye almakta her zaman fayda var. Bir gidip görünün isterseniz.
görkemyy dedi: Paslı değildi ama ne olur ne olmaz diye gidesim var. Genişletmek için tıkla... Benim çok kafaya takacağım bir şey değil ama işi garantiye almakta her zaman fayda var. Bir gidip görünün isterseniz.