2 Dakikada Türk Futbolu

• Konuyu başlatan 26318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 781
İki yıl önce takım tutmayı bıraktım. Bu ligde hiçbir takım, takım yönetimi, oyuncu, teknik direktör, hakem, taraftar grubu, yayıncı (özellikle bu para babaları ki artık araplar) kısacası bu ülkede futbola ait ne varsa, benim taraftar olmamı hak etmiyor. Neden bu kadar siyasetin, paranın döndüğü bu kalitesiz ligde taraftar oluyum? Neden araplara para kazandırıyorum? Neden karakter yoksunu oyuncuları destekliyorum? Neden Türkiye'de ligin %80'i yabancı futbolcuyken taraftar oluyum?

Bu rezillik bitmediği sürece asla takım tutmam.

Son düzenleme:
İki yıl önce takım tutmayı bıraktım. Bu ligde hiçbir takım, takım yönetimi, oyuncu, teknik direktör, hakem, taraftar grubu, yayıncı (özellikle bu para babaları ki artık araplar) kısacası bu ülkede futbola ait ne varsa, benim taraftar olmamı hak etmiyor. Neden bu kadar siyasetin, paranın döndüğü bu kalitesiz ligde taraftar oluyum? Neden araplara para kandırıyorum? Neden karakter yoksunu oyuncuları destekliyorum? Neden Türkiye'de ligin %80'i yabancı futbolcuyken taraftar oluyum?

Bu rezillik bitmediği sürece asla takım tutmam.
Lejyoner yüzdesi 85 olmuş, Türkiye ligi demek için bin şahit gerekiyor. Beşiktaşlıydım takımda Türk olarak 45 dk süre alan sadece Caner Erkin var, ona da futbolcu demek için Paraguay takımlarından başka takım tanımamak gerekiyor. Haklısın dostum taraftara değil cebe oynanıyor Türk futbolu.
Eski günleri özlüyorum futbol para için değil ülke için taraftar için oynanıyordu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı