2. defa mezuna kalacağım

timucinc01

Kilopat
Ben 19 yaşımdayım 2022 yılında liseden mezun oldum üniversite sınavına girdim ve mezuna bıraktım. Bu sene de mezuna bırakacağım ve bu 2. mezun senem olacak ancak yıl sonu askerlik yoklamam geliyor ve askerliğimi ertelemek istiyorum böyle bir şey mümkün mü ne yapabilirim? Eğer erteleme mümkün değilse 6 numara miyop gözüm var çürük raporu alma ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çürük raporunu bilmem ama erteleyebilirsin sınava hazırlandığın için.

Benim gözler 5 numara ben gittim askeliğimi yaptım geldim hiçbir de sorun yaşamadım. Sana tavsiyem bence uzatma hemen askerliğini yap gel.

Liseyi bitirdikten sonra bir kere tecil yapma hakkın var diye biliyorum. Ben de üniveresiteye gitmeden bir kere tecil yapmıştım bir yıl. E-devletten yapabilirsin.

Sıralaman kötüyse tamam ama her yıl giren sayısı çok artıyor çalışmayacaksan bırakma derim. Bu konularda önemli olan bence sıralama.

Liseyi bitirdikten sonra bir kere tecil yapma hakkın var diye biliyorum. Ben de üniveresiteye gitmeden bir kere tecil yapmıştım bir yıl. E-devletten yapabilirsin.
E-devletten baktım fakat nasıl ve nereden yapabileceğimi bulamadım yardımcı olabilir misin?

Sıralaman kötüyse tamam ama her yıl giren sayısı çok artıyor çalışmayacaksan bırakma derim. Bu konularda önemli olan bence sıralama.
Evet sıralamam kötü ve bu yıl gerçekten çalışmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…