2 depolama alanı 2 işletim sistemi nasıl yapılır?

BayEDT

Hectopat
Daha fazla  
Kuzenimin PC'den çıkan HDD'yi kendi PC'me taktım kendi M.2'de Windows 10 var kuzeniminkinde de aynı ve HDD 1TB'den 800 falan boşta o HDD'yi nasıl sıfırlarım?

Tam anlamadim, yani windows kurulu olan diger diski mi sifirlamak istiyorsunuz? Baslik hatali o zaman.

Diski sifirlamak istiyorsaniz bicimlendirebilirsiniz.

Başlığa bakılırsa 2 tane ayrı ayrı Windows 10 mu kurmak istiyorsun?

Yeni HDD'nin içini tamamen silmek için bilgisayarın arama yerine "bilgisayar yönetimi" yazın çıkan uygulamaya gir,

1) soldaki menüden "disk yönetimi" bölümününe gir.
2) içini tamamen boşaltmak istediğin diske sağ tıkla.
3) açılan menüden "diski sil"'e tıkla. (
İÇİNDEKİ TÜM VERİLERİ SİLER!!)
4) alt kısımda "biçimlendirilmemiş disk" gözükecek ona sağ tıkla.
5) açılan menüde "yeni birim" de.
NTFS'yi seç, ayarlayabildiğin en yüksek boyutu seç, bir isim ver.
Biçimlendir.

Burada sistem ayrıldı geldi ve disk 1 bölümleride silmeli miyim? Disk e vardı onu sildim şimdi

Bilgisayarınızda C diskinden başka ekstradan bir disk yok değil mi? (yeni taktığınız HDD dışında)

Alt kısmın resmini veya tam ekran atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Disk 1 kendi M.2'im disk 0 küzenimden aldığım orada sistem için ayrıldı vardı onu sildim ondan gelmiştir diye şu an 2 tane disk gözüküyor C: Ve D:

Bilgisayarınızda C diskinden başka ekstradan bir disk yok değil mi? (yeni taktığınız HDD dışında)

Alt kısmın resmini veya tam ekran atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Ve bir de bunu şu anda nasıl kullanabilirim yani aklıma şu anda ekran görüntülerini videoları atmak geliyorda yoksa otomatik oalrak ikisini de birleşitir mi? Yani SSD ile HDD'yi bir yapıp otomatik olarak yüklemeleri yapar mı yani.

Tamam şu anda olmuş gözüküyor Dosya Gezgini'nden D diskine dosya atabilirsiniz.
Maalesef öyle bir yapan birşey yok, yapan program var mıdır bilemiyorum varsada önermem.

Tamam şu anda olmuş gözüküyor Dosya Gezgini'nden D diskine dosya atabilirsiniz.
Maalesef öyle bir yapan bir şey yok, yapan program var mıdır bilemiyorum varsa da önermem.

Yani oyun kayıtları çok yer kaplıyor herhalde onları atarım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…