Yusuf Kiraz 38 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 303 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar 2,6 derece skolyoz çıktı bende. Yok denecek kadar az. Hava harp için sıkıntı olur mu?
7 783268 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 443 2 Temmuz 2024 #2 Yusuf Kiraz 38 dedi: Arkadaşlar 2,6 derece skolyoz çıktı bende. Yok denecek kadar az. Hava harp için sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hava harp 0 derece ile alıyor diye biliyorum kara harp ise 5 derece olması lazım Bilgi yanlışta olabilir dostum ben gruplardan duyduğumu hatırlıyorum
Yusuf Kiraz 38 dedi: Arkadaşlar 2,6 derece skolyoz çıktı bende. Yok denecek kadar az. Hava harp için sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hava harp 0 derece ile alıyor diye biliyorum kara harp ise 5 derece olması lazım Bilgi yanlışta olabilir dostum ben gruplardan duyduğumu hatırlıyorum
Atatürkçü bi genç Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 21 24 Ağustos 2024 #3 Öncelikle denk geldiğin hastaneye bağlı bir durum bazı hastanelerde hiç bakmadan geçirenler bile olmuş fakat Bilkent gibi bir hastane çıkarsa HHO için sıkıntı çıkabilir ama hala itiraz edebilirsin.
Öncelikle denk geldiğin hastaneye bağlı bir durum bazı hastanelerde hiç bakmadan geçirenler bile olmuş fakat Bilkent gibi bir hastane çıkarsa HHO için sıkıntı çıkabilir ama hala itiraz edebilirsin.