2 dersten proje alıp birisi yapılırsa ne olur?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben sosyalden bir proje ödevi almıştım ve yaptım, matematikten de proje ödevi aldım ve yapmadım. Matematik proje notuma 0 girer mi? Matematik öğretmenine nasıl bir açıklama yapabılırım? Ve 2. dönem proje ödevi için kağıda 1 sosyal, 2 fen vb. gibi şeyler yazmadık. (1.dönemde yazdırmıştı öğretmen) 0 girer mi? Hızlı yazarsanız cok mutlu olurum.

Girer. Öyle bir girer ki babanızda size uçarak girer.

Hocana ise bir akrabamızı kaybettik hep onlardaydık gibi bir şey uydurabilirsin.

Evet sıfır girme hakkı var ve aslında sıfır girmesi gerekiyor. Aldığınız ödevi yapmanız gerekti. Eğer mantıklı ve uygun bir mazeretiniz varsa onunla hocaya gidin belki kabul eder.

Matematik projesi zor değilse son günler zaten boştur okul diye düşünürsek dişini canına takıp neden bitirmeyi denemiyorsun ki?

Kaçıncı sınıf olduğunu söyler misin?
Matematik öğretmenine projeyi geç vereceğini söyle projeyi yap en azından 0 olacağına 70 falan bir şey olsun.

Kaçıncı sınıf olduğunu söyler misin?
Matematik öğretmenine projeyi geç vereceğini söyle projeyi yap en azından 0 olacağına 70 falan bir şey olsun.
7.sınıfım ve öğretmenime söyle yazdım:Öğretmenim iyi akşamlar ben size Fenomen B'yi pazartesi getirecektim fakat ben başka dersten proje ödevi almıştım,getirmediğim için 0 vermezseniz çok mutlu olurum.

Bunu gönderdiyseniz geçmiş olsun. Bu nasıl bir özür ve istek? En azından daha sonra getireceğinizi kibarca belirtseydiniz.

Proje ödevi zorunlu değildi,isteyen alıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…