hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #22 568832 dedi: Geçmiş olsun sınıfta kaldınız Genişletmek için tıkla... ortaokulda sınıfta kalma yok fakat sız bılırsınız
568832 dedi: Geçmiş olsun sınıfta kaldınız Genişletmek için tıkla... ortaokulda sınıfta kalma yok fakat sız bılırsınız
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 3 Haziran 2023 #23 hebevnejs dedi: notlar kısmından proje gırmemıs demıyorum Sınav ve Proje Tarihleri Listesi diyorum.Güzelce okuduğuna emin misin ? Genişletmek için tıkla... hebevnejs dedi: öğretmen proje olarak gırmemıs ? Genişletmek için tıkla... Nerede güzelce belirtmişsiniz ben göremiyorum. Peki siz güzelce yazdığınızdan emin misiniz?
hebevnejs dedi: notlar kısmından proje gırmemıs demıyorum Sınav ve Proje Tarihleri Listesi diyorum.Güzelce okuduğuna emin misin ? Genişletmek için tıkla... hebevnejs dedi: öğretmen proje olarak gırmemıs ? Genişletmek için tıkla... Nerede güzelce belirtmişsiniz ben göremiyorum. Peki siz güzelce yazdığınızdan emin misiniz?
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #24 427036 dedi: Nerede güzelce belirtmişsiniz ben göremiyorum. Peki siz güzelce yazdığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aldığım proje Sınav ve Proje Tarihleri Listesi'ne girilmemiş ben size onu anlatmaya çalıştım.
427036 dedi: Nerede güzelce belirtmişsiniz ben göremiyorum. Peki siz güzelce yazdığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aldığım proje Sınav ve Proje Tarihleri Listesi'ne girilmemiş ben size onu anlatmaya çalıştım.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 3 Haziran 2023 #25 hebevnejs dedi: Aldığım proje Sınav ve Proje Tarihleri Listesi'ne girilmemiş ben size onu anlatmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... O halde öğretmeninize proje notu almak istemediğinizi söyleyin ve kurtulun. İyi akşamlar dilerim.
hebevnejs dedi: Aldığım proje Sınav ve Proje Tarihleri Listesi'ne girilmemiş ben size onu anlatmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... O halde öğretmeninize proje notu almak istemediğinizi söyleyin ve kurtulun. İyi akşamlar dilerim.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #26 427036 dedi: O halde öğretmeninize proje notu almak istemediğinizi söyleyin ve kurtulun. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Sizce kabul eder mi ? (Rica etsem biraz yardım etseniz çok sevinirim)
427036 dedi: O halde öğretmeninize proje notu almak istemediğinizi söyleyin ve kurtulun. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Sizce kabul eder mi ? (Rica etsem biraz yardım etseniz çok sevinirim)
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 3 Haziran 2023 #27 hebevnejs dedi: Sizce kabul eder mi ? (Rica etsem biraz yardım etseniz çok sevinirim) Genişletmek için tıkla... Nazik bir dille yazın, başka bir projeniz olduğunu o yüzden yapamadığınızı söyleyin. Hocayla aranız biraz da iyiyse kabul edeceğini düşünüyorum.
hebevnejs dedi: Sizce kabul eder mi ? (Rica etsem biraz yardım etseniz çok sevinirim) Genişletmek için tıkla... Nazik bir dille yazın, başka bir projeniz olduğunu o yüzden yapamadığınızı söyleyin. Hocayla aranız biraz da iyiyse kabul edeceğini düşünüyorum.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #28 427036 dedi: Nazik bir dille yazın, başka bir projeniz olduğunu o yüzden yapamadığınızı söyleyin. Hocayla aranız biraz da iyiyse kabul edeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Size çok teşekkür ederim,iyi akşamlar ilgilendiğiniz için
427036 dedi: Nazik bir dille yazın, başka bir projeniz olduğunu o yüzden yapamadığınızı söyleyin. Hocayla aranız biraz da iyiyse kabul edeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Size çok teşekkür ederim,iyi akşamlar ilgilendiğiniz için