FlyGrdd Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Merhaba, ben matematik ve fizik derslerinden kaldım 9. sınıfım sorumlu olarak 10. sınıfa geçtim sınav hakkında bir şey bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Meslek lisesinde okuyorum.
Merhaba, ben matematik ve fizik derslerinden kaldım 9. sınıfım sorumlu olarak 10. sınıfa geçtim sınav hakkında bir şey bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Meslek lisesinde okuyorum.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Hocam benim bildiğim o derslerden sorumluluk olmuyordu edebiyat ve meslek derslerinden oluyordu.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2024 #3 O 2 sınavı vermediğiniz müddetçe mezun olamıyorsununuz, önceki sorumluluklarla beraber bu sayı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalıyorsunuz. Cpt.Revenger dedi: Hocam benim bildiğim o derslerden sorumluluk olmuyordu edebiyat ve meslek derslerinden oluyordu. Genişletmek için tıkla... 9. sınıfla 10, 11 ve 12. sınıflar farklı. Ortalama 50'nin üstü olsa dahi 4 ve üstü dersten geçinilmediğinde sınıfta kalınıyor
O 2 sınavı vermediğiniz müddetçe mezun olamıyorsununuz, önceki sorumluluklarla beraber bu sayı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalıyorsunuz. Cpt.Revenger dedi: Hocam benim bildiğim o derslerden sorumluluk olmuyordu edebiyat ve meslek derslerinden oluyordu. Genişletmek için tıkla... 9. sınıfla 10, 11 ve 12. sınıflar farklı. Ortalama 50'nin üstü olsa dahi 4 ve üstü dersten geçinilmediğinde sınıfta kalınıyor
A Astekin Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Kral sorumluluk tarihleri paylaşıyor veya asıyorlar okul içinde o gün o saatte o derslerin sınavını oluyorsun sınavdan 50 üstü alman lazım.
Kral sorumluluk tarihleri paylaşıyor veya asıyorlar okul içinde o gün o saatte o derslerin sınavını oluyorsun sınavdan 50 üstü alman lazım.