2. dil önerisi

İngilizce dışında kariyerim açısından ve hayat açısından hangi dil daha mantıklı olur?
Not siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum.
Olmak istediğin için direkt söyleyeyim. Mühendislik için Almanca - Sağlık bölümleri için İspanyolca ayrıca B2+ altı İngilizce tam olarak İngilizce olmuyor.

Biraz sıra dışı kalabilir ama ben Arapça öneririm. Arap insanlarla çalışırsan çok fena para kazanırsın.

Öyle ancak diğer dillere göre geri kalıyor avantaj açısından.

Olmak istediğin için direkt söyleyeyim. Mühendislik için Almanca - sağlık bölümleri için İspanyolca ayrıca b2+ altı İngilizce tam olarak İngilizce olmuyor.

İngilizcem iyi seviyede hocam.

Konuşmak için İspanyolca, odağınız sadece güvenlikse Rusça veya Almanca öğrenmelisiniz.
Almanca daha iyi olabilir gelecek için.

Olmak istediğin için direkt söyleyeyim. Mühendislik için Almanca - sağlık bölümleri için İspanyolca ayrıca b2+ altı İngilizce tam olarak İngilizce olmuyor.

Rusça'yı öğrenirim zorluğu açısından eledim Almanca ve İspanyolca arasında kaldım.

Öyle ancak diğer dillere göre geri kalıyor avantaj açısından.

İngilizcem iyi seviyede hocam.

Rusça'yı öğrenirim zorluğu açısından eledim Almanca ve İspanyolca arasında kaldım.
Sadece güvenlik için Almanca öğrenin hocam.
Konuşmak için falan İspanyolca öğrenebilirsiniz öylesine.

Sadece güvenlik için Almanca öğrenin hocam.
Konuşmak için falan İspanyolca öğrenebilirsiniz öylesine.

Hocam ikisi de var biraz CV de İspanyolca iyi durur mu? Siber güvenlik ile pek alakalı değil ancak dünya da en çok konuşulan ikinci dil sonuçta.

Dile ne kadar maruz kalabileceksin o onemli. Çince mantikli diyelim milyar insan konusiyor değil mi sana gore mantikli ya da forumdakilere gore?

Sokaga cikinca ya da iş yerinde kac tane Çince konusan gorebiliyorsun?

Sana tavsiyem hangi dili ogreneceksen cevrene imkanlarina bak nerede bu insanlar? Hangi dili konusuyorlar?

Ona gore seç. Yoksa yavas yavas dili unutucaksin.

Benim tavsiyem ingilizceni mukemmellestir bir Amerikalı'yla konusunca sana Amerika'da mi yasiyordun baban kaliforniyalimi desin. Ondan sonra 2. dil sec.

Hocam o kadar aksan yapamamki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…