2.disk biçimlendirilmiyor

SSD veya HDD modeli
HGST
Anakart
Hewlett-Packard 166F
Merhaba. İlk önce ramazan bayramınızı kutlarım. Bugün yine HDD sorunu

Benim 698 GB HDD'm var ve onu 62 GB küçülttüm ve 2.disk oluşturdum ondan sonra içindeki verileri silip biçimlendirip birimi silip C: Genişletmek istedim ama 2.diskim biçimlendirilmiyor. FAT32 seçeneği de yok.

2 GB verim vardı onu sildim ama hâlâ dolu gözüküyor normalde 62,6 GB olması gerek ama hâlâ 60,6 GB gözüküyor. Veri koyduğumda da 60,6 GB gözüküyordu yani silinmiş ama depolama alanından azalmamış. Üstelik birimi silemiyorum.

Şu an bad sector taramasını yapıyorum sonuçları açıklayacağım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
@altotziki @Esdeath.xyz yardımcı olursanız sevinirim.

Windows disk yönetimi bu konuda çok yetersiz. Mini Partition tool aracının Free'sini kullanabilirsiz. İşinizi çok çok görecektir.

Vergileri silmek istiyorsanız üzerine sağ tıklayın. Delete tıklayın. sol alt ta Apply ye tıklayın. Daha sonra Aynı diske sağ tıklayın. Create Diyin ardından Apply e tıklayın. Böylece birimi silmiş ve yeniden oluşturmuş oldunuz.

Hocam doğru yapmış mıyım?

Hocam doğru yapmış mıyım?

Hocam Discord'unuz var mı? Burada aktif olamıyorsunuz ve Discord daha iyi olur hocam. DC var mı? Sizde?

İşlemler doğru.sol altta Apply e tıklayın. İşlemler gerçekleşsin. Yukarıda mavi ile işaretlediğim yer bekleyen işlemler listesi. İşlemler doğru Fakat altta Tıklanmalı diye yazdığım Apply e tıklayınca işlemler gerçekleşecek. Henüz işlemler yapılmamış.

Dosya Ekleri

• 4123.png
    148,4 KB · Görüntüleme: 28

Hocam bu ne deneme sürümü olarak indirmişim sanırsam.

Bu ekranı kapatınca işleme devam etmiyor mu? Normalde biçimlendirmelerde sıkıntı çıkmıyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…