2. disk nasıl aktif hale getirilir?

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SSD pny cs900 toshiba HDD
120 GB SSD yetmediği için 640 GB HDD takacağım. Aslında CD-ROM bölümüne taktım. Ama sorum nasıl aktif hale getirebileceğim? Hard diski sadece depolama olarak kullanacağım. Oyunlar için.

120 GB SSD yetmediği için 640 GB HDD takacağım. Aslında CD-ROM bölümüne taktım. Ama sorum nasıl aktif hale getirebileceğim? Hard diski sadece depolama olarak kullanacağım. Oyunlar için.
CD-ROM bölümüne HDD takmayı nasıl başardınız ve nasıl çalıştırmayı planlıyorsunuz? HDD'yi bağlamak için SATA kablosu gerekir.

Disk yönetimine giriniz en altta ayrılmamış olarak bir sekme var sağ tıklayarak biçimlendirebilirsiniz.

CD-ROM bölümüne HDD takmayı nasıl başardınız ve nasıl çalıştırmayı planlıyorsunuz? HDD'yi bağlamak için SATA kablosu gerekir.

Hocam bu laptop ve CD-ROM'u çıkardım HDD Caddy diye bir ürün var bunun yardımı ile oraya takıyorum

CD'lerin SATA kablosu oluyor onu çıkarıp HDD'ye takmış anladığım kadarı ile.

Hocam bu laptop ve CD-ROM'u çıkardım HDD Caddy diye bir ürün var bunun yardımı ile oraya takıyorum
Anladım, ben masaüstü olarak yorumlamıştım. Eğer HDD tanınmış ise disk yönetiminde gözükmesi lazım. Oradan harf atayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…