Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 SSD veya HDD modeli 1. WD SN 530 2. WD BLUE 1TB Anakart MSI B550M-P Gen 3 Merhaba benim sistemim UEFI Windows üzerine kurulu ve geçen gün hard diskimin MBR olduğunu fark ettim. Şu anlık bir sorun yok ama performanstan veya herhangi bir şeyden sorun olur mu? Hard diskim Western Digital Blue 1TB HDD.
Merhaba benim sistemim UEFI Windows üzerine kurulu ve geçen gün hard diskimin MBR olduğunu fark ettim. Şu anlık bir sorun yok ama performanstan veya herhangi bir şeyden sorun olur mu? Hard diskim Western Digital Blue 1TB HDD.
pwn Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 260 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2024 #2 İşletim sistemi başladıktan sonra GPT'ymiş MBR'mış fark etmez. Birinin diğerine hız konusunda üstünlüğü yok.
İşletim sistemi başladıktan sonra GPT'ymiş MBR'mış fark etmez. Birinin diğerine hız konusunda üstünlüğü yok.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 25 Ocak 2024 #3 İkisi de ntfs ise sorun olmayacaktır.
furkan_tem1z667 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 606 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 Değişen bir şey olmaz.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 pwn dedi: İşletim sistemi başladıktan sonra GPT'ymiş MBR'mış fark etmez. Birinin diğerine hız konusunda üstünlüğü yok. Genişletmek için tıkla... Bir makalede MBR maksimum 4 bölüm denilmiş fakat bölümler ne herhangi bir bilgim yok. Bundan dolayı da sorun olmaz değil mi? Erpol dedi: İkisi de NTFS ise sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet ikisi de NTFS, teşekkür ederim cevaplarınız için.
pwn dedi: İşletim sistemi başladıktan sonra GPT'ymiş MBR'mış fark etmez. Birinin diğerine hız konusunda üstünlüğü yok. Genişletmek için tıkla... Bir makalede MBR maksimum 4 bölüm denilmiş fakat bölümler ne herhangi bir bilgim yok. Bundan dolayı da sorun olmaz değil mi? Erpol dedi: İkisi de NTFS ise sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet ikisi de NTFS, teşekkür ederim cevaplarınız için.
pwn Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 260 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2024 #6 Taha.dll dedi: Bir makalede MBR maksimum 4 bölüm denilmiş fakat bölümler ne herhangi bir bilgim yok. Bundan dolayı da sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Harici diski 4'ten fazla E:\ F:\ G:\ H:\ diye bölümlere ayırmayacaksan sorun olmaz.
Taha.dll dedi: Bir makalede MBR maksimum 4 bölüm denilmiş fakat bölümler ne herhangi bir bilgim yok. Bundan dolayı da sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Harici diski 4'ten fazla E:\ F:\ G:\ H:\ diye bölümlere ayırmayacaksan sorun olmaz.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #7 pwn dedi: Harici diski 4'ten fazla E:\ F:\ G:\ H:\ diye bölümlere ayırmayacaksan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten öyle şeyler yapmıyorum, o zaman sorun olmaz. Teşekkürler cevabınız için.
pwn dedi: Harici diski 4'ten fazla E:\ F:\ G:\ H:\ diye bölümlere ayırmayacaksan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten öyle şeyler yapmıyorum, o zaman sorun olmaz. Teşekkürler cevabınız için.