haci Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 143 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 2 tane disk var sistemin kurulu olmadığı diskte bir kurtarma bölümü var yaklaşık 10 GB'lık bu bölümü nasıl silebilirim diski nasıl tek parça yapabilirim? Bu arada sağ tıklayınca "sil" diye bir şey çıkmıyor.
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 2 tane disk var sistemin kurulu olmadığı diskte bir kurtarma bölümü var yaklaşık 10 GB'lık bu bölümü nasıl silebilirim diski nasıl tek parça yapabilirim? Bu arada sağ tıklayınca "sil" diye bir şey çıkmıyor.
F fatih52 Ziyaretçi 3 Şubat 2015 #2 Disk yönetiminde silmek istediğiniz bölüme sağ tıklayıp birimi sile tıklayın.
haci Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 143 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #3 Dediğiniz gibi olmuyor resimde zaten sağ tıklayıp ekran görüntüsü aldım. Sorunu çözdüm. Diskpart komutunu kullanarak diski temizledim. Konu kapanabilir.
Dediğiniz gibi olmuyor resimde zaten sağ tıklayıp ekran görüntüsü aldım. Sorunu çözdüm. Diskpart komutunu kullanarak diski temizledim. Konu kapanabilir.