B Buğra Tekinn Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 C: Ve e: Diskim var. Önceden C: Diskimden giriş yapıyorum E: Diskini sonradan taktım depolama için E: Diskinden Windows'u silersem sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2022
C: Ve e: Diskim var. Önceden C: Diskimden giriş yapıyorum E: Diskini sonradan taktım depolama için E: Diskinden Windows'u silersem sorun yaşar mıyım?
N Nogay Han Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 10 Şubat 2022 #2 C: Diskinde olan sistem ile, E: Diskin yokken Windows'u kullanabiliyor idiysen E: Diskindeki Windows'u silebilirsin tabii ki
C: Diskinde olan sistem ile, E: Diskin yokken Windows'u kullanabiliyor idiysen E: Diskindeki Windows'u silebilirsin tabii ki
B Buğra Tekinn Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #3 Nogay Han dedi: C: Diskinde olan sistem ile, E: Diskin yokken Windows'u kullanabiliyor idiysen E: Diskindeki Windows'u silebilirsin tabii ki Genişletmek için tıkla... eyvallah keke
Nogay Han dedi: C: Diskinde olan sistem ile, E: Diskin yokken Windows'u kullanabiliyor idiysen E: Diskindeki Windows'u silebilirsin tabii ki Genişletmek için tıkla... eyvallah keke