S Saytoo Kilopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 SSD aldım ve oraya yeni Windows kurdum. Eski Windows'u yani HDD'deki Windows'u silmek istiyorum nasıl yapabilirim?
SSD aldım ve oraya yeni Windows kurdum. Eski Windows'u yani HDD'deki Windows'u silmek istiyorum nasıl yapabilirim?
3 392980 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 605 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Aralık 2020 #2 Saytoo dedi: SSD aldım ve oraya yeni Windows kurdum. Eski Windows'u yani HDD'deki Windows'u silmek istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Format atarken silebilirdiniz.
Saytoo dedi: SSD aldım ve oraya yeni Windows kurdum. Eski Windows'u yani HDD'deki Windows'u silmek istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Format atarken silebilirdiniz.
wincetionx3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 3 27 Aralık 2020 #3 Windows+R'ye bas,msconfig yaz. Orada ikinci Windows OS'u sil. Sonra dosyalarını yedekle HDD'yi biçimlendir.
Windows+R'ye bas,msconfig yaz. Orada ikinci Windows OS'u sil. Sonra dosyalarını yedekle HDD'yi biçimlendir.
S Saytoo Kilopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #4 wincetionx3 dedi: Windows+R'ye bas,msconfig yaz. Orada ikinci Windows OS'u sil. Sonra dosyalarını yedekle HDD'yi biçimlendir. Genişletmek için tıkla... böyle yaptım ordan sil dedim sonra geri geldi. hdd de 800 gb dosyam var nasıl yedekleyebilirim ki 392980 dedi: Format atarken silebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... format atmadım GÜNCELDİR! Son düzenleme: 28 Aralık 2020
wincetionx3 dedi: Windows+R'ye bas,msconfig yaz. Orada ikinci Windows OS'u sil. Sonra dosyalarını yedekle HDD'yi biçimlendir. Genişletmek için tıkla... böyle yaptım ordan sil dedim sonra geri geldi. hdd de 800 gb dosyam var nasıl yedekleyebilirim ki 392980 dedi: Format atarken silebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... format atmadım GÜNCELDİR!