Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Biyoloji dersinin 2. sınavını bir hatadan kaynaklı biyoloji hocam giremiyor. 2. sınava girmemek karne alırken kalma-geçme durumunda bir sıkıntı yaratır mı?
Biyoloji dersinin 2. sınavını bir hatadan kaynaklı biyoloji hocam giremiyor. 2. sınava girmemek karne alırken kalma-geçme durumunda bir sıkıntı yaratır mı?
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #2 Biyolojiden sorumlu kalmazsınız sadece ileride üniversite sınavındandan sonra yerleşme puanını yani obpnizi etkiler.
Biyolojiden sorumlu kalmazsınız sadece ileride üniversite sınavındandan sonra yerleşme puanını yani obpnizi etkiler.
Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 VykeTheGolden dedi: Biyolojiden sorumlu kalmazsınız sadece ileride üniversite sınavında biraz obpnizi etkiler. Genişletmek için tıkla... Hayır, biyolojiden kalmıyorum. aksine geçiyorum ama 2. sınava girmeyince sistem g olarak mı algılar
VykeTheGolden dedi: Biyolojiden sorumlu kalmazsınız sadece ileride üniversite sınavında biraz obpnizi etkiler. Genişletmek için tıkla... Hayır, biyolojiden kalmıyorum. aksine geçiyorum ama 2. sınava girmeyince sistem g olarak mı algılar
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #4 Antipatikherif dedi: Hayır, biyolojiden kalmıyorum. Aksine geçiyorum ama 2. sınava girmeyince sistem g olarak mı algılar. Genişletmek için tıkla... Evet.
Antipatikherif dedi: Hayır, biyolojiden kalmıyorum. Aksine geçiyorum ama 2. sınava girmeyince sistem g olarak mı algılar. Genişletmek için tıkla... Evet.
Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 VykeTheGolden dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... ama biyoloji ortalamam etkilenmemiş.
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #6 Antipatikherif dedi: Ama biyoloji ortalamam etkilenmemiş. Genişletmek için tıkla... İşleme düşmediyse etkilemez. G olarak girilirse 0 olarak algılanır.
Antipatikherif dedi: Ama biyoloji ortalamam etkilenmemiş. Genişletmek için tıkla... İşleme düşmediyse etkilemez. G olarak girilirse 0 olarak algılanır.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 7 Haziran 2024 #7 Orada not olmazsa sistem 0 olarak algılar ve biyoloji ortalamanızı da ona göre etkiler. Sorumluluğu yok da üstteki arkadaşın dediği gibi OBP'ye etkisi olur. Hocanız notu girmek zorunda. Okul idaresine dilekçe vermeyi deneyebilirsiniz.
Orada not olmazsa sistem 0 olarak algılar ve biyoloji ortalamanızı da ona göre etkiler. Sorumluluğu yok da üstteki arkadaşın dediği gibi OBP'ye etkisi olur. Hocanız notu girmek zorunda. Okul idaresine dilekçe vermeyi deneyebilirsiniz.