E Emre Çınar 56 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 17 Mayıs 2024 #11 742795 dedi: Durumu ailene anlat bir psikoloğa görün. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam anlamazlar onlar ben RAM'e dayımla gittim haberleri yok Emre Çınar 56 dedi: Olmaz hocam anlamazlar onlar ben RAM'e dayımla gittim haberleri yok Genişletmek için tıkla... Örnek olarak şuan bile moladayım kafamda matematiksel işlemler dönüyor
742795 dedi: Durumu ailene anlat bir psikoloğa görün. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam anlamazlar onlar ben RAM'e dayımla gittim haberleri yok Emre Çınar 56 dedi: Olmaz hocam anlamazlar onlar ben RAM'e dayımla gittim haberleri yok Genişletmek için tıkla... Örnek olarak şuan bile moladayım kafamda matematiksel işlemler dönüyor
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.323 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #12 Emre Çınar 56 dedi: Peki hocam sizce matematik yazılısı zor olur mu ve fizikte işlemli ne tür sorular çıkar? Hocam yapmayın ezikliyorsunuz bizi Galatasaray lisesinden arkadaşım var şu an ortalaması 87. Genişletmek için tıkla... Hocam ezikleme değil de 100 olmadığı sürece kağıt üzerinde hep daha iyi olmalı OBP üniversite puanını oldukça etkiliyor çünkü.
Emre Çınar 56 dedi: Peki hocam sizce matematik yazılısı zor olur mu ve fizikte işlemli ne tür sorular çıkar? Hocam yapmayın ezikliyorsunuz bizi Galatasaray lisesinden arkadaşım var şu an ortalaması 87. Genişletmek için tıkla... Hocam ezikleme değil de 100 olmadığı sürece kağıt üzerinde hep daha iyi olmalı OBP üniversite puanını oldukça etkiliyor çünkü.