2. dönem 88 ortalamayla takdir alınır mı?

Bomberr

Hectopat
Daha fazla  
İlk dönem not ortalamam 93, 2. dönem ise 88. 2. sınavlar ve performanslar girilmedi daha, sizce takdir alır mıyım?

Kaldığın ders yoksa alırsın tabii. Bunu niye sordun anlamadım. Ayrıca notlar yüksek geldi. Kaçıncı sınıfsın?

Kaldığın ders yoksa alırsın tabii. Bunu niye sordun anlamadım. Ayrıca notlar yüksek geldi. Kaçıncı sınıfsın?

Lise 1

Fakat 2. dönemdeki matematik sınavımın 1. yazılısı 97, 2. si ise 20. ortalaması 55 geliyor. Bence performanslarda girilse 70 üstüne rahat çıkar ortalamamı indirir diye korkuyorum.

Peki bu dediklerimi dikkate alırsak ne olur hocam.

Ortalamanızı düşürmek isteyen bir öğretmeniniz olduğunu sanmıyorum. Devamsızlığınızda sorun yoksa alırsınız. (eğitim kademenize bağlı)

Şimdi alır mıyım hocam.

Şimdi alır mıyım hocam.

Son düzenleme:
Lise 1

Fakat 2. dönemdeki matematik sınavımın 1. yazılısı 97, 2. si ise 20. ortalaması 55 geliyor. Bence performanslarda girilse 70 üstüne rahat çıkar ortalamamı indirir diye korkuyorum.
Dediğim gibi hocanın size takıntılı olduğunu sanmıyorum. Ben de 85 30 aldım 100 100 girdi notlarıma. Bu gidişatta takdir almanız çok muhtemel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı